GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ οι μάσκες ΚΝ95 που ανακαλούνται ως ακατάλληλες...

Δεν έχουν τέλος οι ανακλήσεις ακατάλληλων μασκών ΚΝ95 και FFP2 . Για την ανάκληση από την αγορά μασκών λόγω ακαταλληλότητας ενημερωθήκαμε μέ...


Δεν έχουν τέλος οι ανακλήσεις ακατάλληλων μασκών ΚΝ95 και FFP2. Για την ανάκληση από την αγορά μασκών λόγω ακαταλληλότητας ενημερωθήκαμε μέσω των Κοινοποιήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την τρέχουσα εβδομάδα για τα µη ασφαλή προϊόντα του Συστήµατος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX).

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ
Ονομασία KN95 protective Mask
Τύπος/αριθμός μοντέλου Protective Mask KN95

Η συγκράτηση σωματιδίων/φίλτρου του υλικού είναι ανεπαρκής (μετρούμενες τιμές: τόσο χαμηλή όσο 57 %), και η μάσκα δεν προσαρμόζεται σωστά στο πρόσωπο. Κατά συνέπεια, το προϊόν δεν πληροί τις απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας· ως εκ τούτου, ακόμη και αν συνδυάζεται με άλλα συνιστώμενα μέτρα, ενδέχεται να μην προστατεύει δεόντως. Το προϊόν δεν συμμορφώνεται με τον κανονισμό για τον εξοπλισμό ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) και με το σχετικό ευρωπαϊκό πρότυπο EN 149.

Περιγραφή: 5 λευκές αναπνευστικές μάσκες πέντε στρώσεων με επισήμανση μόνο με KN95 GB2626-2006, με ορατό βραχίονα μύτης σε συσκευασία φύλλου με μαύρο αποτύπωμα «KN95 προστατευτική μάσκα». 
Προϊόν που πωλείται στο διαδίκτυο, ιδίως μέσω eBay που πωλείται μέσω eBay με αριθμό 224389518393.
Δείτε το κείμενο της ανάκλησης εδώ
Η συνολική ικανότητα διήθησης της μάσκας είναι ανεπαρκής (μετρούμενες μέσες τιμές: έως και 83 %). Κατά συνέπεια, το προϊόν δεν πληροί τις απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας· ως εκ τούτου, ακόμη και αν συνδυάζεται με άλλα συνιστώμενα μέτρα, ενδέχεται να μην προστατεύει δεόντως.
Το προϊόν δεν συμμορφώνεται με τον κανονισμό για τον εξοπλισμό ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) και με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 149.

Κατηγορία 
Μέσα ατομικής προστασίας
Προϊόν
Μάσκα φίλτρου σωματιδίων
ΠεριγραφήΛευκή μάσκα φίλτρου σωματιδίων. Το προϊόν πωλείται online.
Περιγραφή συσκευασίας
Κουτί από χαρτόνι με 20 κομμάτια.
Εμπορικό σήμα
DuoYou
Ονομασία
Filtering half mask
Τύπος/αριθμός μοντέλουDY-9
Δείτε το κείμενο της ανάκλησης εδώ
Η συγκράτηση σωματιδίων/φίλτρου του υλικού είναι ανεπαρκής (μετρούμενες τιμές: έως και 84 %). Επιπλέον, η μάσκα μπορεί να μην διαθέτει κλιπ μύτης, επομένως δεν μπορεί να προσαρμοστεί σωστά στο πρόσωπο του χρήστη. Κατά συνέπεια, το προϊόν δεν πληροί τις απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας· ως εκ τούτου, ακόμη και αν συνδυάζεται με άλλα συνιστώμενα μέτρα, ενδέχεται να μην προστατεύει δεόντως. Το προϊόν δεν συμμορφώνεται με τον κανονισμό για τον εξοπλισμό ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) και με το σχετικό ευρωπαϊκό πρότυπο EN 149.
Περιγραφή5-συσκευασία αναπνευστικών μάσκες προσώπου με την επωνυμία FFP2, σε διαφανή συσκευασία φύλλων. 
Περιγραφή συσκευασίας 
Το προϊόν πωλείται σε συσκευασίες των 5 τεμαχίων, σε διαφανή συσκευασία φύλλων.
 Εμπορικό σήμα 
PRINTEX Medical
 Ονομασία
priu Mask 
Τύπος/αριθμός μοντέλου P21H1
Αριθμός παρτίδας06.05.2021
07.06.2021
21.05.2021
21.12.2020
Δείτε το κείμενο της ανάκλησης εδώ

1 σχόλιο

  1. Στεναχωριεμαι που το λεω,αλλα η γειτονα χωρα,η Τουρκια εχει πολυ καλης ποιοτητας μασκες.[πωλουνται σε καποια φαρμακεια,την πηρα 0,80]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση