GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! Οι πλήρως εμβολιασμένοι είναι καταδικασμένοι να επαναμολύνονται για πάντα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Οι πλήρως εμβολιασμένοι είναι καταδικασμένοι να επαναμολύνονται για πάντα. Λυπούμαστε που τόσοι πολλοί Ευρωπα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Οι πλήρως εμβολιασμένοι είναι καταδικασμένοι να επαναμολύνονται για πάντα.
Λυπούμαστε που τόσοι πολλοί Ευρωπαίοι πολίτες έχουν ωθηθεί...

σε πολλαπλές δόσεις (η τέταρτη φτάνει), από τους αυλητές
των πολιτικών κομμάτων και των μέσων ενημέρωσης
των φαρμακοβιομηχανιών Big Pharma.
Τώρα πολλοί από αυτούς βρίσκονται με σύνδρομο επαγόμενης επίκτητης ανοσοανεπάρκειας,
καταδικασμένοι να μολύνονται για πάντα.»
Γερουσιαστής Fernando Rossi

Καταιγιστικά τα επιστημονικά δεδομένα... αλλά, οι "ειδικοί" με ασυλία κι ακαταδίωκτο σιωπούν ένοχα. Όλα θυμίζουν τους "νόμους" της Μαφίας: "Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν διάβασα"...

Τα τελευταία δεδομένα από την Έκθεση Εποπτείας Εμβολίων του Οργανισμού Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, δείχνουν ότι οι "αναμνηστικές" δόσεις επιταχύνουν μαζικά την κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος και ότι οι περισσότεροι εμβολιασμένοι με τριπλή/διπλή δόση στο Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορούσαν να αναπτύξουν μια νέα μορφή συνδρόμου επίκτητης ανοσοανεπάρκειας που προκαλείται από τον Covid-19 εμβόλιο έως τα τέλη Φεβρουαρίου 2022.
Ο Οργανισμός Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) δημοσιεύει μια εβδομαδιαία Έκθεση «Επιτήρηση Εμβολίων» που περιέχει στατιστικά στοιχεία για κρούσματα Covid-19, νοσηλεία και θανάτους ανά κατάσταση εμβολιασμού σε ολόκληρη την Αγγλία σε διάστημα τεσσάρων εβδομάδων.
Συγκρίνοντας τις δύο προηγούμενες δημοσιευμένες αναφορές, μπορούμε να υπολογίσουμε την πραγματική αποτελεσματικότητα των ενέσεων Covid-19 σε μια περίοδο 6 εβδομάδων, καθώς και την ενίσχυση ή την υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος σε άτομα άνω των 18 ετών στην Αγγλία (πηγή: The Expose).
Τα στοιχεία υπάρχουν, επιστήμονες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, δικαστές... έξω από τα δίχτυα των πολυεθνικών Big Pharma, δυστυχώς δεν υπάρχουν!

COVID-19 vaccine surveillance report Week 51

COVID-19 vaccine surveillance report Week 1

  Official UK Government data suggests Fully Vaccinated Brits will develop Acquired Immunodeficiency Syndrome by the end of February 2022

Ακόμη κι ο EMA (των πολυεθνικών Big Pharma), επισημαίνει πως η έγχυση δόσεων κάθε  μήνες, μπορεί να αδυνατίσει το ανοσοποιητικό σύστημα: «Repeat booster doses every four months could eventually weaken the immune system and tire out people, according to the European Medicines Agency.»

EU Warns Repeat Boosters Could Weaken Immune System

«Ο διάβολος κάνει τις κατσαρόλες, αλλά όχι πάντα τα καπάκια (ιταλική λαϊκή παροιμία)
Ο David Sassoli, του "Δημοκρατικού Κόμματος" που διορίστηκε επικεφαλής του ευρωκοινοβουλίου, για την πίστη του στους σιωνιστές του μεγάλου χρηματοπιστωτικού συστήματος και φανατικός υποστηρικτής του υποχρεωτικού εμβολιασμού με τα σκευάσματα των πολυεθνικών Big Pharma, ασθένησε μετά την Τρίτη Δόση.
ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ

Γερουσιαστής Fernando Rossi

Σχετικό:

  Sassoli... Ora pro nobis... (να προσεύχεσαι για μας)!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση