GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! «ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ψαρεύουν κορίτσια σε εκδρομές από ιδιωτικά σχολεία...»

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τον Ν. Διαλυνά Με συνεχείς καταθέσεις των εμπλεκομένων προσπαθεί η ανακρίτρια να ξεμπλέξει το κουβάρι της υπόθ...



Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τον Ν. Διαλυνά

Με συνεχείς καταθέσεις των εμπλεκομένων προσπαθεί η ανακρίτρια να ξεμπλέξει το κουβάρι της υπόθεσης του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε πάρτι σε σουίτα ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με το ertnews, κατέθεσε ο φίλος του εργοδότη ο οποίος ήταν αυτός που συνάντησε την 24χρονη το επόμενο πρωί. Περιέγραψε μια σοκαριστική εικόνα από την κακοποίηση.

Την ίδια ώρα απειλές καταγγέλλει ότι δέχεται και ο εργοδότης της κοπέλας ενώ ο γνωστός ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς καταγγέλλει ότι πίσω από την υπόθεση κρύβονται κυκλώματα που ψάρευαν μαθήτριες μέσω μαθητικών εκδρομών. Σύμφωνα με τον ίδιο το κύκλωμα απαρτίζεται από τρεις ομάδες.

Συγκεκριμένα ο κ. Διαλυνάς έκανε λόγο για «συγκλονιστικό και σοκαριστικό τρόπο με τον οποίο γίνεται εκτός των άλλων η αλίευση των προσώπων, και για πρώτη φορά σας λέω ότι ο φερόμενος αρχηγός της μιας εξ αυτών διατηρεί πρακτορείο ταξιδίων στη Θεσσαλονίκη, το οποίο διοργάνωνε κατά μεγάλο βαθμό, εκδρομές ανηλίκων μαθητριών και μαθητών κυρίως από ιδιωτικά σχολεία και μέσω αυτών γινόταν αλίευση κοριτσιών».

Όπως είπε κατέθεσε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης και ταυτόχρονα κατετέθη ήδη στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, η καταγγελία καθώς και τα e-mail με όλες τις πληροφορίες, οι οποίες έφτασαν στον ίδιο επώνυμα και τα οποία περιέχουν συγκλονιστικά στοιχεία για το κύκλωμα το οποίο δρα στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.

Πληροφοριοδότης του μία κοπέλα από την οποία ζήτησε να μπει σε πρόγραμμα προστασίας, με την ίδια να αρνείται και να χρησιμοποιεί το πραγματικό της όνομα.

Καταλήγοντας ο κ. Διαλυνάς ανέφερε πως με βάση όσα του έχει μεταφέρει η ίδια, η κάθε μία ομάδα από τις 3 ομάδες του κυκλώματος ελέγχει 10-12 καταστήματα τα οποίας είναι σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη, ενώ στο κύκλωμα εμπλέκονται και αστυνομικοί.

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση