GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ! Σε εκκλησία στο Βελιγράδι, ανήμερα των Θεοφανίων, ο Νόβακ Τζόκοβιτς...

Στην Σερβία οι χριστιανοί ορθόδοξοι γιορτάζουν τα Θεοφάνια στις 19 Ιανουαρίου (σ.σ. ως παλαιοημερολογίτες εκεί είναι 06/01) και ο Νόβακ Τζόκ...


Στην Σερβία οι χριστιανοί ορθόδοξοι γιορτάζουν τα Θεοφάνια στις 19 Ιανουαρίου (σ.σ. ως παλαιοημερολογίτες εκεί είναι 06/01) και ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έχασε την ευκαιρία να εκκλησιαστεί.

Ο 34χρονος τενίστας, που από τη Δευτέρα είναι στο Βελιγράδι μετά την απέλασή του από την Αυστραλία, εξέπληξε τους πιστούς στο εκκλησάκι που βρίσκεται στο Καλεμεγντάν δίνοντας το παρών στη Θεία Λειτουργία.

«Ο κόσμος που ήταν στη λειτουργία εξεπλάγη από το γεγονός πως ο καλύτερος αθλητής του κόσμου ήταν ανάμεσά τους. Ο “Νόλε” στάθηκε ταπεινά και παρακολούθησε τη λειτουργία και μετά κάποιοι πιστοί τον πλησίασαν για να φωτογραφηθούν μαζί του» ανέφερε η ιστοσελίδα Informer.


Είναι προφανές ότι ο Τζόκοβιτς, έπειτα από όλο το στρες που βίωσε στην Αυστραλία για 11 μέρες, θέλησε να αποφορτιστεί πηγαίνοντας στην εκκλησία.

Τα άσχημα νέα συνεχίζονται για τον Σέρβο καθώς με τα τωρινά δεδομένα δεν θα μπορεί να πάρει μέρος στο Roland Garros, αλλά ούτε και στο US Open.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση