GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ! Άγριος ξυλοδαρμός καθηγητή από κουκουλοφόρους μέσα σε αμφιθέατρο...

Το θύμα της επίθεσης μίλησε για υποκινούμενη υπόθεση και «έδειξε» τρεις άλλους καθηγητές με τους οποίους είπε πως έχει προσωπικές διαφορές ...


Το θύμα της επίθεσης μίλησε για υποκινούμενη υπόθεση και «έδειξε» τρεις άλλους καθηγητές με τους οποίους είπε πως έχει προσωπικές διαφορές - Οι κουκουλοφόροι εισέβαλαν την ώρα του μαθήματος  

Ένα νέο περιστατικό βίας σε χώρο ανώτατης εκπαίδευσης έλαβε χώρα την Τρίτη με θύμα αυτή την φορά, καθηγητή του Οικονοπικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άγνωστοι, περίπου 10 άτομα, εισέβαλαν σε αμφιθέατρο της σχολής στην ΑΣΟΕΕ και ξυλοκόπησαν τον καθηγητή. Το περιστατικό μάλιστα έγινε μπροστά στα μάτια των φοιτητών που παρακολουθούσαν την παράδοση.
Την ίδια ώρα σύμφωνα με τις καταγγελίες, που έρχονται από βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι κουκουλοφόροι έδειραν και φοιτητές οι οποίοι προσπάθησαν να υπερασπιστούν τον καθηγητή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο καθηγητής, στην πρώτη κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς μετά τον ξυλοδαρμό, έκανε λόγο για υποκινούμενη υπόθεση καθώς έχει όπως είπε «προσωπικές διαφορές» με άλλους τρεις καθηγητές.

Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό. Στην συνέχεια ο καθηγητής αναμένεται να δώσει και νέα κατάθεση από το νοσοκομείο.

1 σχόλιο

  1. Προσωπικες διαφορες ειναι η απατη και η παιδεραστια;Εγινεεεεεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση