GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ από την Σούζη στον Μητσοτάκη! «ΚΟΝΤΕΥΩ να να ξεχάσω και αυτά που...»

Κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που έχω μάθει τόσα χρόνια...  Νέα καυστική απάντηση σε όσους στρέφονται κατά των μετεωρολόγων -μεταξύ τους και ο ...


Κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που έχω μάθει τόσα χρόνια... 

Νέα καυστική απάντηση σε όσους στρέφονται κατά των μετεωρολόγων -μεταξύ τους και ο πρωθυπουργός- με την κατηγορία ότι δεν είχαν προβλέψει τον όγκο του χιονιού και την ακριβή ώρα που θα πέσει κατά την τελευταία κακοκαιρία «Ελπίδα» η οποία παρέλυσε την Αττική έδωσε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη.

«Κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που έχω μάθει τόσα χρόνια. Κατ’ αρχάς χιονίζει και βρέχει όταν έρχεται ένα βαρομετρικό χαμηλό. Δεν θα του πω εγώ πότε θα έρθει, όποτε θέλει έρχεται. Το τελευταίο ήρθε μέρα. Συμβαίνει και αυτό. Κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που έχω μάθει τόσα χρόνια», είπε η μετεωρολόγος.

«Δέχτηκες μομφή;» της είπε ο Δημήτρης Οικονόμου με τη Μαρία Ανασταστοπούλου να σημειώνει με νόημα «εγώ βλέπω ότι απαντάει στην κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση