GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κ. ΦΑΡΣΑΛΙΝΟΣ: «ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με τον κ. Πλεύρη είναι σημερινή;»

Κ. Φαρσαλινός    Η διαταγή χρήσης μάσκας όταν περπατάμε σε δημόσιο δρόμο, για την αποφυγή προσβολής από τον ιό που πέφτει από τα σύννεφα και...


Κ. Φαρσαλινός  
Η διαταγή χρήσης μάσκας όταν περπατάμε σε δημόσιο δρόμο, για την αποφυγή προσβολής από τον ιό που πέφτει από τα σύννεφα και μεταφέρεται με τον αέρα, είναι για τους ΥΠΗΚΟΟΥΣ μόνο. Όχι για τους διατάσσοντες... (τα μεσα ενημέρωσης αναμεταδίδουν ότι η φώτο είναι σημερινή)
------------------------------- 

Θάνος Πλεύρης: Βόλτα με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους στο κέντρο της Αθήνας 

Σάββατο 08 Ιανουαρίου 2022, 08:00


Την ώρα που απολάμβανε τη βόλτα του με τη σύζυγό του, Λένα Παπαθεολόγου και τα παιδιά τους, Κωνσταντίνο και Νίκη, στο κέντρο της Αθήνας, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.
Μπορεί οι υποχρεώσεις του Θάνου Πλεύρη να είναι αυξημένες και να έχει ένα ιδιαίτερα απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο παραμένει ένας αφοσιωμένος οικογενειάρχης.
Ο υπουργός Υγείας και η όμορφη σύζυγός του Λένα Παπαθεολόγου έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και απολαμβάνουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.


Οι δυο τους είναι μαζί 16 ολόκληρα χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά που τους τρέφουν τεράστια αγάπη και αδυναμία.
Η σύζυγός του είναι πάντα στο πλάι του και όπως είχε δηλώσει ο Θάνος Πλεύρης σε συνέντευξή του στην Espresso «με τη Λένα γνωριστήκαμε για δεύτερη φορά μέσω μιας κοινής μας φίλης. Την ημέρα που παντρευτήκαμε κλείναμε ακριβώς πέντε χρόνια.
Η αλήθεια είναι πως γνωριζόμασταν πολύ καιρό, αλλά δυστυχώς ήμασταν με άλλους ανθρώπους. Η μοίρα όμως έχει τα δικά της σχέδια και αν κάτι είναι γραφτό να συμβεί, θα συμβεί ό,τι κι αν γίνει! Όταν τελείωσα με τις υποχρεώσεις του μεταπτυχιακού που έκανα και επέστρεψα στην Ελλάδα, βρεθήκαμε στην ίδια παρέα. Τότε φαίνεται πως ήταν το κατάλληλο timing».


1 σχόλιο

  1. Εσεις της Κυβερνησης και τα αλλα λαμογια,μην κυκλοφορατε στο δρομο με ομηρους τα παιδια σας.Μας δυσκολευετε.Δεν θελουμε να ακουσουν και να δουνε ασχημα πραγματα.Βλεπετε,εμεις παραμενουμε ανθρωποι,με συναισθηματα και αρχες,οχι νοσηρα σκατοψυχα υποκειμενα,σαν εσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση