GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Ακούστηκε ξανά (σε ζωντανή σύνδεση) το γνωστό «σύνθημα» κατά του Κ. Μητσοτάκη...

Ακούστηκε ξανά το γνωστό «σύνθημα» κατά του πρωθυπουργού...  Οι νέες παλινωδίες της κυβέρνησης που έχει εγκαταλείψει τα νοσηλευτικά ιδρύματα...


Ακούστηκε ξανά το γνωστό «σύνθημα» κατά του πρωθυπουργού... 

Οι νέες παλινωδίες της κυβέρνησης που έχει εγκαταλείψει τα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, ανοχύρωτα στο νέο κύμα της πανδημίας, τη στιγμή που η χώρα καταγράφει 50.000 κρούσματα καθημερινά, προκαλούν νέα ξεσπάσματα οργής των πολιτών.

Τρανό παράδειγμα, η παρέμβαση μιας γυναίκας έξω από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, κατά την διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με το δελτίο ειδήσεων του Mega.


Χθες, ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, κατήγγειλε τις τραγικές συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζεται το νοσηλευτικό προσωπικό, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν καταγγελίες από συναδέλφους του, ότι οι δέχονται εντολές από ανωτέρους τους να μην υποβάλλονται σε διαγνωστικό έλεγχο, προκειμένου να μην εντοπιστούν θετικοί και να συνεχίσουν να εργάζονται.Την απαράδεκτη κατάσταση στο νοσοκομείο κατήγγειλε και μια νοσηλεύτρια του νοσοκομείου, η οποία τόνισε ότι το προσωπικό έχει αποδεκατιστεί και ότι η κατάσταση δεν είναι αυτή που δείχνουν τα κανάλια.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση