GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ! Πήρε φωτιά το Κοινοβούλιο της Νότιας Αφρικής...

Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς το πρωί της Κυριακής στην οροφή της έδρας του Κοινοβουλίου της Νότιας Αφρικής στο Κέιπ Τάουν, σύμφωνα με δημοσιογράφο...

Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς το πρωί της Κυριακής στην οροφή της έδρας του Κοινοβουλίου της Νότιας Αφρικής στο Κέιπ Τάουν, σύμφωνα με δημοσιογράφους του AFP που βρίσκονται στο σημείο. 

«Η στέγη πήρε φωτιά και το κτήριο της Εθνοσυνέλευσης βρίσκεται επίσης στις φλόγες», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος των υπηρεσιών διάσωσης της πόλης, που ζήτησαν ενισχύσεις στο πεδίο και πρόσθεσε: «Η πυρκαγιά δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο και έχουν σημειωθεί ρήγματα στους τοίχους του κτηρίου». Αυτήν την ώρα επιχειρούν έξι οχήματα με 35 πυροσβέστες.


Φλόγες πάνω από το κτήριο και μια πυκνή στήλη καπνού φαίνονταν γύρω στις 07:30 ώρα Ελλάδας. Η πυρκαγιά, που επεκτείνεται στους ορόφους του κτηρίου, ξέσπασε περίπου δύο ώρες νωρίτερα.
Προς το παρόν δεν έχει γίνει σαφές αν βρίσκονταν άνθρωποι στο κτήριο.

Η πυρκαγιά είναι στον τρίτο όροφο του κτηρίου και σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες φαίνεται ότι ξεκίνησε σε χώρο γραφείων και επεκτάθηκε σε γυμναστήριο, δήλωσε ο Ζαν-Πιερ Σμιθ, μέλος της δημαρχιακής επιτροπής του Κέιπ Τάουν, αρμόδιος για την ασφάλεια.

Τον Απρίλιο, πυρκαγιά που ξέσπασε στο όρος Table Mountain, που δεσπόζει της παραλιακής πόλης, είχε εξαπλωθεί καταστρέφοντας θησαυρούς της βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου του Κέιπ Τάουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση