GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ! ΠΕΘΑΝΕ από κορονοϊό ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ πλήρως εμβολιασμένος...

Ο José Evrard, βουλευτής της Γαλλίας στο Pas-de-Calais, πλήρως εμβολιασμένος πέθανε από τον Covid-19.  Πρετεντερικοί και μοσιαλιστές για δεί...


Ο José Evrard, βουλευτής της Γαλλίας στο Pas-de-Calais, πλήρως εμβολιασμένος πέθανε από τον Covid-19. 

Πρετεντερικοί και μοσιαλιστές για δείτε κι αυτή την είδηση. Που δεν μπορείτε να καταπιείτε το φαρμάκι σας για τον διαφορετικό για την άλλη θέση που δεν μπορείτε να σεβαστείτε την ελευθερία συνείδησης την ελεύθερη βούληση τις διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις τ ανθρώπινα δικαιώματα ούτε κι αυτόν τον Κώδικα της Νυρεμβέργης.

Γάλλος Βουλευτής πλήρως εμβολιασμένος πέθανε από covid19! Δεν πεθαίνουν μόνο ανεμβολίαστοι παπάδες αλλά και πλήρως εμβολιασμένοι βουλευτές! Έχουμε θρησκευτικές διώξεις ρατσισμό και στιγματισμό συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων!!

Δαιμονίστηκαν με τον Αιτωλίας Κοσμά. Τον συκοφάντησαν ότι τους πήρε θέση στη ΜΕΘ όταν οι ίδιοι τον εξύβριζαν ότι αρνείται νοσηλεία. Τυμβωρύχοι κοινοί συκοφάντες. Ο καθένας έχει δικαίωμα να προτάξει τις ιδέες του. Δεν θα μας υπαγορεύσουν τις αρχές μας το πρόταγμά μας. Αρνούμαστε την λοβοτομή συνείδησης. Ο Αιτωλίας έφυγε όρθιος, επειδή δεν ήταν του διαμετρήματός του έπεσαν και νεκρό με κανιβαλιστική διάθεση να τον φάνε. Ενώ ο Αιτωλίας την καλή μερίδα εξελέξατο. Ιεροεξεταστές! οι πραγματικοί σκοταδιστές όσοι δαιμονοποιούν την άλλην άποψη και διαμορφώνουν έναν άξονα του κακού.

Μετά και από την υπόθεση Τζόκοβιτς η υπόθεση ξεκαθαρίζει έχουμε διωγμό κατά χριστιανών . Και τότε υπήρχαν οι πεπτωκότες οι lapsi.Δεν θα γίνουν και τιμητές. Mε πρόσχημα την πανδημία επιχειρείται εκ των έσω μια πολιτισμική αλλοίωση.

«Το να μιλάς για ελευθερία έχει νόημα μόνο υπό την προϋπόθεση ότι είναι η ελευθερία να πεις στους ανθρώπους αυτό που δεν επιθυμούν να ακούσουν».
Τζορτζ Όργουελ


Ο πρώην κομμουνιστής βουλευτής, που είχε ενταχθεί στο κόμμα του Nicolas Dupont-Aignan, ήταν 76 ετών και είχε εμβολιαστεί αναφέρουν τα γαλλικά μέσα. Ο βουλευτής του κόμματος Debout la France της περιφέρειας του Pas-de-Calais, ο José Evrard, πέθανε από Covid-19 στις 7 Ιανουαρίου 2022.

Συγκίνηση στο Κοινοβούλιο. Ο βουλευτής Debout la France του Pas-de-Calais, José Evrard, από το PCF που στη συνέχεια πέρασε από το FN και τους Patriots, πέθανε την Παρασκευή στο Arras σε ηλικία 76 ετών ως αποτέλεσμα του Covid-19, μάθαμε από το κοινοβουλευτικό βοηθό του και το γιο του.

«Έχω την απέραντη λύπη να σας ανακοινώσω απόψε το χαμό του βουλευτή του Πα ντε Καλαί Ζοζέ Εβράρ μετά τον Covid-19», έγραψε στο Twitter του θανόντος ο βοηθός του, Guillaume Kaznowski. Ο μοναχογιός του θανόντος, ο Rémi Evrard επιβεβαίωσε το θάνατο του στο Γαλλικό Πρακτορείο, διευκρινίζοντας ότι ο πατέρας του, που νοσηλευόταν στο Arras και ο οποίος αγωνίστηκε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και του πιστοποιητικού εμβολιασμού ήταν «εμβολιασμένος».

Στο Twitter, ο Nicolas Dupont-Aignan εξέφρασε την «απέραντη θλίψη» του για την εξαφάνιση του «φίλου και συναδέλφου του», «γιου ανθρακωρύχου» «πιστό στις κοινωνικές του πεποιθήσεις και με βαθιά αγάπη με τη Γαλλία».

Πρώην κομμουνιστής ακτιβιστής
Ο κομμουνιστής ακτιβιστής για 36 χρόνια, ο José Evrard άφησε το Κομμουνιστικό Κόμμα για να ενταχθεί στο Εθνικό Μέτωπο το 2014 «για τις έννοιες της κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας», θεωρώντας τον εαυτό του «προδομένο στις δεσμεύσεις του». Είχε κερδίσει για το FN την 3η περιφέρεια του Pas-de-Calais, με 52,94% των ψήφων, τον Ιούνιο του 2017 έναντι του Modem Patrick Debruyne. Στη συνέχεια εντάχθηκε στους Patriots τον Νοέμβριο του 2017, απόφαση που χαρακτηρίστηκε ως «προδοσία» από το FN.

Ένας ταχυδρόμος που εκπαιδεύτηκε πριν γίνει μόνιμο μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος στο Lens για 15 χρόνια, αυτός ο ντόπιος του Cauchy-à-la-Tour, είχε κάνει μια τελική αλλαγή μπαίνοντας το 2019 στο κόμμα Debout France του Nicolas Dupont-Aignan. Ο πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης Ρίτσαρντ Φεράν μοιράστηκε τις «εγκάρδιες σκέψεις» του με τους κοντινούς του ανθρώπους σε ένα tweet.20minutes. 7/1/22

Σεβόμαστε την ιατρική επιλογή του κάθε πολίτη αρκεί να είναι μια ελεύθερη επιλογή. Άλλωστε επιχειρήματα υπάρχουν ένθεν κακείθεν. Μεγάλο ωστόσο ποσοστό εμβολιασμένων σύρθηκαν υπό το κράτος εκβιασμών πιέσεων απειλών τιμωριών κοινωνικών αποκλεισμών.Και το ομολογούν καθημερινά.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση