GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Σερβία είναι στο πλευρό του Νόλε!» ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ στα δικαστήρια Τζόκοβιτς και Αυστραλία...

Η μάχη ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και την Αυστραλία θα συνεχιστεί όπως όλα δείχνουν στα δικαστήρια μιας και ο Νο1 τενίστας στον κόσμο αρνε...


Η μάχη ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και την Αυστραλία θα συνεχιστεί όπως όλα δείχνουν στα δικαστήρια μιας και ο Νο1 τενίστας στον κόσμο αρνείται να φύγει από τη χώρα.

Η άρνηση του Νόβακ Τζόκοβιτς να φύγει από την Αυστραλία, κρατάει τον Σέρβο σε ξενοδοχείο καραντίνας στη Μελβούρνη, με τους δικηγόρους του να πιέζουν καταστάσεις προκειμένου ο Νόλε να εξαντλήσει κάθε νομικό περιθώριο και να παραμείνει στη Μελβούρνη.

Από την άλλη πλευρά, οι Αυστραλοί πιέζουν τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου να φύγει άμεσα από τη χώρα αφού δεν παρουσίασε επαρκείς αποδείξεις για την ιατρική εξαίρεση που πήρε από τα δύο ανεξάρτητα πάνελ, σύμφωνα με τους κανονισμούς του Australian Open.

Ο Τζόκοβιτς συμπληρώνει 24 ώρες στη χώρα των καγκουρό, ωστόσο η περιπέτειά του συνεχίζεται.

«Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις και ειδικές περιπτώσεις» ανέφερε σε νέες του δηλώσεις ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον και συνέχισε: «Θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε τις σωστές αποφάσεις, όταν πρόκειται για την ασφάλεια των συνόρων της Αυστραλίας».

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι δικηγόροι του Τζόκοβιτς ζήτησαν ακρόαση από το Ομοσπονδιακό Περιφερειακό και Οικογενειακό Δικαστήριο της Αυστραλίας η οποία είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα της Πέμπτης (6/1).

Το δικαστήριο μετέφερε για τη Δευτέρα (10/1) την πλήρη ακρόαση, ωστόσο οι δικηγόροι της Κυβέρνησης της Αυστραλίας έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν την απέλαση του Τζόκοβιτς από τη χώρα, πριν από αυτή την ακροαματική διαδικασία.

Ο Νόβακ βρίσκεται στο Park Hotel, στο προάστιο Κάρλτον, όπου αρκετοί υποστηριχτές του, Σέρβοι που ζουν στην πόλη συγκεντρώθηκαν σήμερα μπροστά από το ξενοδοχείο, ζητώντας την απελευθέρωσή του.

1 σχόλιο

  1. Οχι μονο η Σεβια,αλλα οι ελευθεροι ανθρωποι ολου του κοσμου.Οχι για τον εμβολιασμο[χεστηκαμε]αλλα γιατι αυτο το παλληκαρι παραγει ηθος απο τοτε που οι επιβητορες σας βομβαρδιζαν τους Σερβους.Εσεις,συνεχιζετε να φιλατε κατουρημενες ποδιες,ελπιζοντας να σας δωσουν σημασια οι σκατοψυχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση