GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου η Εύα Καϊλή...

Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τον πρώτο γύρο, κατακτώντας το 50%+1 του συνόλου, όπως απαιτείται, με 454 ψήφους στην πρώτη πε...



Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τον πρώτο γύρο, κατακτώντας το 50%+1 του συνόλου, όπως απαιτείται, με 454 ψήφους στην πρώτη πεντάδα, εξελέγη η Εύα Καϊλή. Η ευρωβουλευτής είχε το χρίσμα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.

Η κυρία Καϊλή πέτυχε όχι μόνο να εκλεγεί με εντυπωσιακή άνεση, αλλά και να περάσει σε ψήφους σημαντικά ονόματα της Ευρωβουλής, όπως τη μέχρι τώρα αντιπρόεδρο Γερμανίδα Καταρίνα Μπάρλει, πρώην υπουργό Δικαιοσύνης στη χώρα της.

Στον πρώτο γύρο της διαδικασίας καλύφθηκαν οι εννέα από τις 14 θέσεις, ενώ ο υποψήφιος του Κόμματος της Αριστεράς, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος από το 2014, Δημήτρης Παπαδημούλης, δεν κατάφερε να περάσει το όριο για να επανεκλεγεί και η τύχη του θα κριθεί στον δεύτερο γύρο.


1 σχόλιο

  1. Γιατι οχι;Ομορφη ειναι,νεα ειναι,σπανια ανοιγει το στομα της για να πει τις συνηθεις πολιτικαντικες αηδιες.Τι θελατε;καμια σαν την ξινισμενο ακουαφορτε Ξαφα ή την το ψυχασθενικο σουργελο Βουλτεψη;Μας εχουν στη μπουκα με τις ηλιθιοτητες του Κουλη και την καταλυση του Κρατους Δικαιου,μην μας τρολλαρουν κιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση