GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΠΛΟΚΟ στην αποβίβαση μηχανημάτων! ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ (τη νύχτα) οι κάτοικοι της Χίου για τη νέα δομή μεταναστών...

Αναβρασμός σε όλη τη Χίο επικρατεί από το απόγευμα της Τετάρτης μετά την πληροφορία ότι μηχανήματα της αναδόχου εταιρείας μεταφέρονται από τ...


Αναβρασμός σε όλη τη Χίο επικρατεί από το απόγευμα της Τετάρτης μετά την πληροφορία ότι μηχανήματα της αναδόχου εταιρείας μεταφέρονται από το Λιμάνι του Πειραιά στο νησί προκειμένου να προχωρήσουν σε εργασίες περίφραξης στην περιοχή του Θόλους.

Από νωρίς το απόγευμα εκατοντάδες κάτοικοι συγκεντρώνονταν στο σημείο από όλα τα μέρη της Χίου, δηλώνοντας συμπαράσταση στον αγώνα των κατοίκων της Συκιάδας, της Λαγκάδας, του Βροντάδου και των Καρδαμύλων.

Οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν  τόσο στο λιμάνι των Μεστών όσο και στο λιμάνι της Χίου, προκειμένου να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στη δημιουργία της δομής. Σε αυτό το πλαίσιο η Περιφερειακή Αρχή και ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Βρουλής θα μεταβεί στις 4 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο λιμάνι των Μεστών στο πλαίσιο διαμαρτυρίας, την ώρα που θα αποβιβάζονται τα μηχανήματα της αναδόχου εταιρείας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το πλοίο «Πελαγίτης» που μεταφέρει 4 μεγάλα φορτηγά και 2 μηχανήματα. Το πλοίο έχει προορισμό το λιμάνι των Μεστών και αναμένεται να φθάσει  νωρίς το πρωί.





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση