GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ (στην Θεσσαλονίκη) ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας...

Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Δόξας. Αυτή την ώρα κρατείται στο Α.Τ Λευκού Πύργου, για παραβίαση...


Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Δόξας.
Αυτή την ώρα κρατείται στο Α.Τ Λευκού Πύργου, για παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, μέχρι και χθες δεν είχε καταβάλει το σύνολο της διατροφής, που κανονικά υποχρεούται να κάνει την πρώτη ημέρα του μήνα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν η πρώην σύζυγός του τον είχε καταγγείλει για κακοποίηση, με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός του «Your Face Sounds Familiar».

Η Μαρία Δεληθανάση κατήγγειλε πως ο τραγουδιστής την κακοποιούσε σωματικά, λεκτικά και ψυχολογικά από το 2016, με τον τραγουδιστή να διαψεύδει τις καταγγελίες, επισημαίνοντας πως νιώθει έντονη αγανάκτηση και θλίψη για όσα λέει η πρώην σύζυγός του σε βάρος του.
Μάλιστα, ο τραγουδιστής δεν δίστασε να δημοσιεύσει δύο δικαστικές αποφάσεις από τον Μάιο του 2019 και τον Νοέμβριο του 2020.

«Κατηγορίες-δικαστικές αποφάσεις. Δύο μέχρι τώρα από το 2019, με στοιχεία και μάρτυρες, οι περισσότεροι αυτόπτες ακόμα και στον δήθεν ξυλοδαρμό σε εγκυμοσύνη! Και συνεχίζουμε... Αυτή είναι η αλήθεια, άσχετα από τον τρόπο και χρόνο που επελέγη να δημοσιοποιηθεί μόνο η μια πλευρά. Θα παλέψω για την υπόληψή μου και για 'σένα, Σοφία μου!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση