GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ...ΚΑΡΙΕΡΑ για τον Παύλο Χαϊκάλη! «Θα ασχοληθώ με την αστρολογία και θα βοηθάω γυναίκες να τεκνοποιήσουν...»

Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα μετά την αποχώρηση από το θέατρο.   Τη δική του πλευρά για όσα έχουν δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του δί...


Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα μετά την αποχώρηση από το θέατρο.  

Τη δική του πλευρά για όσα έχουν δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του δίνει ο Παύλος Χαϊκάλης, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα το οποίο θα έχει σχέση με την… αστρολογία και θα εστιάζει στη βοήθεια των γυναικών που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν.

«Θα ασχοληθώ με το χόμπι μου, που είναι η αστρολογία, σε ένα συμβουλευτικό επίπεδο, γιατί έχω αρκετές γνώσεις θα έλεγα. Και θα σας αποκαλύψω ότι ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία, που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα. Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν, ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι», τόνισε ο Παύλος Χαϊκάλης μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Αναφορικά με την υπόθεσή του, καθώς το όνομά του εμπλέκεται στο ελληνικό #MeToo με γυναίκες να τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση, είπε ότι έχει υποβάλει μηνύσεις σε γυναίκες που τον κατήγγειλαν.

«Έχουν βγει και έχουν αναφέρει σε ΜΜΕ διάφορες ανακρίβειες και σας το διευκρινίζω σε εσάς για πρώτη φορά: Δεν έχω κάνει μήνυση στα δύο κορίτσια με το τηλέφωνο, γιατί δεν μπορεί αυτό το πράγμα να αντικρουστεί στο δικαστήριο. Έχω κάνει μήνυση στις άλλες δύο κυρίες. Και θα περιμένουμε την εξέλιξη των πραγματων», ανέφερε.

Την ίδια ώρα, είπε ότι έχει πέσει «θύμα πολιτικής συμπαιγνίας, ως αντίποινα για το γεγονός ότι έριξε μια κυβέρνηση».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση