GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ η Μπριζίτ Μακρόν! «Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ είναι μαζί με άνδρα τώρα...»

  Σοκαρισμένη ήταν η Μπριζίτ Μακρόν μετά από τηλεφώνημα που λίγο έλειψε να τινάξει τον γάμο της στον αέρα. Άγνωστος την κάλεσε και της είπε ...

 
Σοκαρισμένη ήταν η Μπριζίτ Μακρόν μετά από τηλεφώνημα που λίγο έλειψε να τινάξει τον γάμο της στον αέρα.

Άγνωστος την κάλεσε και της είπε «Ξέρω ότι ο άντρας σου είναι μαζί με άνδρα τώρα», όπως αποκαλύπτει γαλλικό ντοκιμαντέρ.

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο πολιτικός σχολιαστής Nicolas Prisette είναι αυτός που έκανε την εν λόγω αποκάλυψη για τη Μπριζίτ Μακρόν σε ένα νέο ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Η κόλαση των προεδρικών εκστρατειών» που προβλήθηκε στο κανάλι BFM.

Η προσωπική ζωή του ζευγαριού έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο των συζητήσεων στην Γαλλία εξαιτίας της διαφοράς ηλικίας που έχουν. Δημοσιεύματα έφτασαν ακόμα να αναφέρουν ότι η Μπριζίτ Μακρόν είναι τρανσέξουαλ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ το τηλεφώνημα επιβεβαιώθηκε από τον γερουσιαστή François Patriat, μέλος του κόμματος En Marche του Μακρόν, ο οποίος δήλωσε ότι η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας ήταν συντετριμμένη και δήλωσε σε φίλους της, αργότερα, ότι: «Συνειδητοποιείται τι έχουν φτάσει να λένε; Δεν θα μας χαριστούν σε τίποτα. Ήμουν στεναχωρημένη και σοκαρισμένη που το άκουσα, αλλά θα συνεχίσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση