GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΕΙΜΑΙ σε κατάσταση σοκ!» Θετική στον κορονοϊό η Σταματίνα Τσιμτσιλή...

Με απώλειες ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης το Happy Day, καθώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό λίγο πριν ξεκινήσει η ...



Με απώλειες ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης το Happy Day, καθώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή.

Το τηλεοπτικό κοινό καλημέρισε ο Δημήτρης Παπανώτας, ενώ στη συνέχεια η παρουσιάστρια βγήκε τηλεφωνικά και ανέφερε τι ακριβώς συνέβη. Όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι ασυμπτωματική, ενώ δεν έχει προλάβει να κάνει την τρίτη δόση.

Η ίδια διαγνώστηκε θετική λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή σε rapid test που έκανε. Όπως είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή δε γνωρίζει από πού κόλλησε.

«Είμαι σε κατάσταση σοκ, το ακούς παντού γύρω σου αλλά δεν περιμένεις ότι θα σου συμβεί. Περίμενα να μου πουν οι νοσηλεύτριες όπως κάθε ημέρα τα τελευταία δύο χρόνια “κυρία Τσιμτσιλή περάστε, είστε αρνητική”. Έρχονται με ένα ύφος περίεργο και μου λένε “έρχεστε λίγο μέσα;» περιέγραψε η παρουσιάστρια. «Δεν έχω συμπτώματα, μόνο ένα μπούκωμα» πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση