GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρέπει να κάνουμε την Όμικρον να μοιάζει με σοβαρή απειλή... Αν η πανδημία φύγει, την πατήσαμε!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Ας κάνουμε σήμερα κάποιες εικασίες, για τις εντολές του Γκέιτζ και του Φάουτσι,  που...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Ας κάνουμε σήμερα κάποιες εικασίες, για τις εντολές του Γκέιτζ και του Φάουτσι,  που... ίσως δόθηκαν, προς τους παγκόσμιους ηγέτες, για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Είμαι σίγουρη ότι πολλοί θα δυσκολευτούν να ξεχωρίσουν τα γεγονότα, από την μυθοπλασία, μια που τέτοιο υπόμνημα δεν φαίνεται να υπήρξε, ή αν υπήρξε, δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ.
- Κανόνας 1ος: ΠΟΤΕ μην επιτρέψετε μια σωστή αυτοψία από άτομα, που είναι σε θέση να δημιουργήσουν ένα εμβόλιο. Αν δεν μπορεί να αποφευχθεί η νεκροψία, βεβαιώσου ότι ο ιατροδικαστής δεν έχει τις κατάλληλες ικανότητες και εξοπλισμό και δεν έχει το χρόνο να το κάνει σωστά. Επίσης, προσφερθείτε να πληρώσετε τα έξοδα κηδείας αν οι συγγενείς παραλείψουν την αυτοψία. Αυτό συνήθως λειτουργεί.
- Κανόνας 2ος: Ποτέ μην επιτρέπετε σε κανέναν να κάνει μια ανάλυση για το τι υπάρχει στα φιαλίδια. Στη σπάνια περίπτωση που γίνει ανάλυση, σε καλύπτουμε. Θα ισχυριστούμε ότι οι άνθρωποι που έκαναν την ανάλυση είναι αντι-εμβολιαστές, που έκλεψαν κυβερνητική περιουσία και σκόπιμα μόλυναν τα φιαλίδια πριν αναλυθούν. Έχουμε καλύψει όλες τις βάσεις.
- Κανόνας 3ος: Βεβαιωθείτε ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν πλήρη ασυλία από τη δίωξη. Αλλιώς την πατήσαμε. Τα Κοινοβούλια, είναι στην τσέπη μας. Αναγκάσαμε το Αμερικανικό Κογκρέσο να μας παρέχει ασυλία τη δεκαετία του 1980. Υπήρχαν μόνο τέσσερις κατασκευαστές τότε, και όλοι συνωμοτήσαμε παράνομα, για να διασφαλίσουμε ότι αν το Κογκρέσο δεν συμφωνούσε με το γελοίο αίτημά μας, δεν θα κάναμε άλλα εμβόλια. Τον ίδιο εκβιασμό κάναμε και τώρα με τις κυβερνήσεις των άλλων χωρών-δορυφόρων μας, για να τις σώσουμε, απ΄ τον άγνωστο ιό, που κατασκευάσαμε.
- Κανόνας 4ος: Χαρακτηρίστε όποιον μας αντιτίθεται με χαρακτηρισμούς, όπως "εχθρός της επιστήμης", "ψεκασμένος", "φασίστας", "συνωμοσιολόγος". Αυτό δουλεύει πολύ καλά.
- Κανόνας 5ος: Βεβαιωθείτε ότι δεν θα υπάρξει ποτέ και για κανέναν λόγο, αποζημίωση, λόγω παρενεργειών του εμβολίου. Ακόμα και η πληρωμή μιας δεκάρας θα ήταν μια αναγνώριση ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή. Αυτό θα προκαλούσε δισταγμό για τα εμβόλια. Δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε.
- Κανόνας 6ος: Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους, εκτός των δικών μας παιδιών.  Δώστε το αμέσως μετά τη γέννα. Δεν θέλουμε να έχουμε εδώ, μια ομάδα ελέγχου που δεν πεθαίνει. Αν ο κόσμος κάνει αυτή τη σύγκριση την πατήσαμε.
- Κανόνας 7ος: Εάν κάποιος πεθάνει από το εμβόλιο, μην πανικοβάλλεστε. Απλά γράψτε στην έκθεση ότι ο θάνατος "δεν σχετίζεται με το εμβόλιο". Κανείς δεν θα σε ρωτήσει πώς το αποφάσισες αυτό. Όποιος κάνει τέτοιες ηλίθιες ερωτήσεις, θα απολύεται!
- Κανόνας 8ος: Κάντε "δημιουργικές στατιστικές".  Μπορούμε να ισχυριστούμε ότι η διαφορά στους θανάτους δεν είναι «στατιστικά σημαντική». Αυτό ξεγελά όλους τους "πραγματικούς" επιστήμονες. Θα πουν, "Αυτό βγάζει νόημα" και δεν θα σκάψουν βαθύτερα. Πιάνει κάθε φορά.
- Κανόνας 9ος: Μπορούμε πάντα να εγκρίνουμε ή να μην εγκρίνουμε φάρμακα. Ακόμα και αν κάποια είναι επιβλαβή για την υγεία. Αυτό συμβαίνει επειδή έχουμε δώσει εντολή σε όλους. Οι μόνες πρώτες θεραπείες που επιτρέπονται είναι αυτές που δημιουργούνται από τους μεγάλους χορηγούς φαρμακευτικών μας. Για όλα τα άλλα πρέπει να κυνηγήσουμε τους γιατρούς και να αφαιρέσουμε την άδειά τους αν συνταγογραφήσουν οτιδήποτε λειτουργεί όπως η ιβερμεκτίνη. Εμπειρογνώμονες?!? Δεν χρειαζόμαστε ειδικούς. Δεν χρειάζεται να σου δείξουμε ειδικούς. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που ακολουθούν εντολές εδώ και δεν αμφισβητούν την αφήγηση.
- Κανόνας 10ος: Επιδιώξτε επιθετικά την ανάκληση της ιατρικής ή δικηγορικής άδειας οποιουδήποτε μιλάει ενάντια στην αφήγηση. Ακόμη και ένα tweet που προειδοποιεί τους ανθρώπους σχετικά με το εμβόλιο ή οι ερωτήσεις που αφορούν στις μάσκες, θα πρέπει να είναι λόγος για ανάκληση άδειας. Οι ερευνητές μαθαίνουν γρήγορα πώς να ξαναγράψουν τις μελέτες τους υποστηρίζοντας το αφήγημα. Δείτε τη Δανική μελέτη μάσκας. Έδειξε ότι οι μάσκες δεν λειτουργούν. Κανείς δεν το δημοσίευσε, εκτός από έναν τρελό αρχισυντάκτη και κανείς δεν το διάβασε,
- Κανόνας 11ος: Πρέπει να κάνουμε την Όμικρον να μοιάζει με σοβαρή απειλή, ακόμα κι αν υπάρχουν μόνο λίγοι θάνατοι. Αυτό απαιτείται για τη διατήρηση των εμβολιασμών. Αν η πανδημία φύγει, την πατήσαμε.
- Κανόνας 12ος: Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν εκπαιδευτεί να μην αναφέρουν ποτέ ότι το εμβόλιο θα μπορούσε να είναι αιτία θανάτου, ακόμη και αν το άτομο πέθανε μέσα σε λίγες ώρες από το εμβόλιο και ήταν απολύτως υγιές πριν και δεν είχε ιστορικό καρδιακών παθήσεων. Εάν πεθάνουν στον ύπνο τους λιγότερο από 24 ώρες μετά τον εμβολιασμό, ο Τύπος θα το αναφέρει απλώς ως "απροσδόκητο, τραγικό θάνατο". Μία απλή "ξαφνικίτιδα".
- Κανόνας 13ος: Λογοκρισία/δυσφήμηση/γελοιοποίηση οποιουδήποτε προσπαθεί να αμφισβητήσει την αφήγηση, όπως να κάνει μια σύνδεση μεταξύ του εμβολίου και του θανάτου, ή να πει ότι οι μάσκες δεν λειτουργούν, ή να ισχυριστεί ότι υπάρχει παρενέργεια από το εμβόλιο. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχετε τα γεγονότα με το μέρος σας, οπότε πρέπει να καταφύγετε σε άλλες τεχνικές. Ποτέ μην προσπαθείτε να κερδίσετε με τα γεγονότα. Αυτή είναι μια χαμένη μέθοδος. Αμφισβητήστε την ψυχική τους υγεία, το κίνητρό τους, βρείτε λάθη που έχουν κάνει στο παρελθόν, βρείτε συγγενείς να πουν ότι είναι ρεμάλια.
- Κανόνας 14ος: Η μεγάλη τεχνολογία θα μας βοηθήσει να σιγουρευτούμε ότι κανείς δεν θα μάθει την αλήθεια. Ο Μαρκ είναι φίλος μας.
- Κανόνας 15ος: Μην ανησυχείς αν αυτό το υπόμνημα πέσει σε λάθος χέρια. Αν ο Τύπος πάρει αυτό το υπόμνημα, δεν θα το δημοσιεύσει. Ακόμα κι αν δημοσιευτεί όλο το γαμημένο υπόμνημα, οι άνθρωποι τώρα έχουν υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου, που δεν θα το πίστευαν ποτέ! Ακόμα και αν μπορούν να ελέγξουν τις εξελίξεις. Οπότε δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση