GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ! ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ο Ν. Ευαγγελάτος μόλις έμαθε ότι η Δικαιοσύνη ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ψεκασμένο τον Τζόκοβιτς...

Νίκος Ευαγγελάτος: Η είδηση της δικαστικής  αθώωσης του Νόβακ Τζόκοβιτς μάλλον θα ξάφνιασε… τον δημοσιογράφο του Mega.  Τα ελληνικά κανάλια...



Νίκος Ευαγγελάτος: Η είδηση της δικαστικής  αθώωσης του Νόβακ Τζόκοβιτς μάλλον θα ξάφνιασε… τον δημοσιογράφο του Mega. 

Τα ελληνικά κανάλια που μέχρι χθες μετέδιδαν πως ο Σέρβος τενίστας δεν έχει καμία απολύτως ελπίδα να αθωωθεί είδαν ξαφνικά τον Τζόκοβιτς να αθωώνεται πανηγυρικά.
Χαρακτηριστικά ο Νίκος Ευαγγελάτος υπενθυμίζουμε πως είχε δείξει τον εκνευρισμό του στον τηλεοπτικό αέρα για τα όσα είχε δηλώσει ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος δήλωνε με έντονο ύφος: «Δεν έχει πάει να διδάξει τένις αφιλοκερδώς, ούτε να κηρυττεί το λόγο του Θεού, αλλά να βγάλει εκατομμύρια κερδίζοντας το τουρνουά… Στην Αυστραλία που ο Τζόκοβιτς θέλει να πάει ανεμβολίαστος…».


2 σχόλια

  1. Απλα ειναι τοσο εθισμενοι στη ζητιανια χρηματος που ζουνε ακομα και τον εξευτελισμο τους.Εξαιρεση ο Καμπουρακης,χαμαιρπες δουλικο,η επιτομη της απολυτης πνευματικης μιζεριας.Συμπεριφορα ενος νοητικα κουρασμενου απο την υποταγη του στο συστημα.Παμε τωρα στο ζουμι:Αποδειχτηκε οτι ηταν μια μαγκια του υπαλληλισκου Μορισον,απεναντι μονο στον Νοβακ[ολοι οι αλλοι που "αρρωστησαν" κατα Χριστουγεννα,πχ Ναδαλ,δεν ειχαν θεμα].Το θεμα ομως ειναι οτι εκει καπου στο βαθος του πινακα υπαρχει δικαιοσυνη,ενω στο δικο μας πινακα,βοσκουν κατι κοτες και ποντικια,αναμεσα στα σκουπιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρω ότι είναι δύσκολο Ευαγγελάτε να συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους και που έχουν ελεύθερη σκέψη. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να χωνέψεις ότι κάποιες φορές τα δικαστήρια απονέμουν δικαιοσύνη. Σου φαίνεται παράλογο η αλήθεια να νικάει το ψέμα. Κάνε την καρδιά σου πέτρα νικολάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση