GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ από το κέντρο κράτησής του! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομογένεια στηρίζει τον Τζόκοβιτς...

Η Ελληνική ομογένεια στην Αυστραλία στηρίζει τον Τζόκοβιτς. Ελληνικές σημαίες δίπλα στις σέρβικες σε διαδηλώσεις έξω από το κέντρο κράτησης ...



Η Ελληνική ομογένεια στην Αυστραλία στηρίζει τον Τζόκοβιτς. Ελληνικές σημαίες δίπλα στις σέρβικες σε διαδηλώσεις έξω από το κέντρο κράτησης του νο 1 όλων των εποχών του παγκόσμιου τένις κι ενός από του μεγαλύτερους αθλητές στον κόσμο. Τιτάνας του τένις τιτάνας και ψυχικών αποθεμάτων.


Πολιτικός κρατούμενος γιατί είναι Σέρβος κι Ορθόδοξος! Οι ίδιες δυνάμεις που βομβάρδισαν τη χώρα του επιχειρούν τώρα να τη στερήσουν από το ίνδαλμά της από τον άνθρωπο σύμβολο μιας ελεύθερης Σερβία έξω από ληστρικούς δολοφονικούς μηχανισμούς όπως είναι ΝΑΤΟ και ΕΕ. Απροσκύνητος αγονάτιστος!

Η Ελληνική ομογένεια στην Αυστραλία στηρίζει τον Τζόκοβιτς.
Η Ορθοδοξία στηρίζει τον Τζόκοβιτς.
Όλοι οι χριστιανοί του κόσμου στηρίζουν τον Τζόκοβιτς.
όλοι οι ελεύθεροι άνθρωποι στηρίζουν το Τζόκοβιτς.
Ο Θεός μαζί του! Τώρα όλη η οικουμένη ξέρει ότι το ζήτημα είναι πολιτικό και πνευματικό!

Την ίδια ώρα η Μελβούρνη μαζικά διαδηλώνει και σήμερα όπως και ανά τον κόσμο το παγκόσμιο κίνημα κατά της υγειονομικής δικτατορίας! Ο Τζόκοβιτς διεθνοποίησε τις πνευματικές διαστάσεις του θέματος.
dimpenews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση