GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ! ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ το κλείσιμο της «ΑΥΓΗΣ»...

Δεν θα ανασταλεί η καθημερινή έκδοση της Αυγής αποφασίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο συνεδρίασε χθ...


Δεν θα ανασταλεί η καθημερινή έκδοση της Αυγής αποφασίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο συνεδρίασε χθες υπό τον Αλέξη Τσίπρα με τηλεδιάσκεψη για περισσότερες από 7 ώρες. 

Η απόφαση που είχε ληφθεί αρχικά  για κλείσιμο  του καθημερινού φύλλου εφόσον η εθελουσία δεν είχε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα ανατράπηκε λόγω και των ισχυρών αντιδράσεων  εξ ου και εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνεδρίασης όλες οι εναλλακτικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες  κατά τη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου , υπήρξε ομόφωνη έγκριση της νέας εισήγησης του Αλέξη Τσίπρα να εξουσιοδοτηθεί το ΔΣ της Αυγής για να προχωρήσει σε όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να επιτευχθεί η οικονομική εξυγίανση της επιχείρησης εν λειτουργία της εφημερίδας.  Το πλάνο αυτό προφανώς και προβλέπει απολύσεις.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Νίκος Φίλης είχε προτείνει τη σύσταση "επιτροπής σωτηρίας" για την Αυγή η οποία θα λειτουργούσε παράλληλα με το Δ.Σ. Πρόταση η οποία δε στηρίχθηκε και την οποία τελικώς απέσυρε, υπερψηφίζοντας την εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα.

Από το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα από την εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα βγηκε και είδηση για το συνέδριο του κόμματος. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προτεινε την διεξαγωγή του λόγω πανδημίας στις 31 Μαρτίου, ένα μήνα αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες πως δεν υπάρχει περίπτωση για αναβολή ή ματαίωσή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση