GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νομπελίστας Μοντανιέ: «Θα είναι οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ που θα σώσουν τους εμβολιασμένους και θα ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Ο Νομπελίστας Λουκ Μοντανιέ βρέθηκε χθες στο Μιλάνο. Μίλησε στην...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο Νομπελίστας Λουκ Μοντανιέ βρέθηκε χθες στο Μιλάνο. Μίλησε στην...

πλατεία 25 Απρίλη, όπου χιλιάδες λαού παρακολούθησαν στη διάρκεια 4 ωρών τις μαρτυρίες γιατρών, καλλιτεχνών, διανοούμενων, πολιτών που έχασαν τους δικούς τους από τα φονικά σκευάσματα των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών (βλέπε: Μιλάνο... Ζωντανή Μετάδοση... Λουκ Μοντανιέ, Νόμπελ Ιατρικής: "Η φύση θα φέρει την αρμονία... Θα νικήσουμε..."!). Μεγάλη ήταν κι η τεράστια συγκέντρωση στη Ρώμη... ενώ τα αργυρώνητα ΜΜΕ της δημοσιογραφικής πορνείας αποσιωπούν, λογοκρίνουν τα πάντα για τις συνέπειες του πειραματικού φαρμάκου και της ναζιστικής υποχρεωτικότητας σε Ιταλίας και Ελλάδα ("εθελοντική" η έγχυση φαρμάκου, αλλά αν δεν το κάνεις πρόστιμο 100 ευρώ το μήνα στους άνω των 50 στην Ιταλία, άνω των 60 στην Ελλάδα και πουθενά αλλού στον κόσμο αυτή η μέθοδος του νέου ναζισμού).

Το Νόμπελ Ιατρικής 2008, για την ανακάλυψη του ιού της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (AIDS), ο κορυφαίος Ιολόγος του πλανήτη, μεταξύ άλλων επισήμανε: «Θα είναι οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ που θα σώσουν τους εμβολιασμένους και θα ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... Κανείς δεν θα έρθει να μας σώσει, εμείς θα σώσουμε τους άλλους, με Αγάπη και Ανθρωπιά
Και το Μήνυμα για τους νέους: «ΔΡΑΣΤΕ κι ανακαλύψτε όλα τα ψέματα που παράγουν πίσω σας!!!»
Στο Μιλάνο ο Νομπελίστας συνεργάστηκε με επιστήμονες και πολιτικούς των κομμάτων που αμφισβητούν τα "πειραματικά γενετικά σκευάσματα" και στη μεγάλη συγκέντρωση του Μιλάνο τόνισε (ακολουθεί και το σχετικό βίντεο):
«Η επιστήμη πάντα προοδεύει και ένας άλλος ιός ήρθε να μας βοηθήσει. Είναι ο συνδυασμός βακτηρίων και ιού, που μαζί μπορούν να προκαλέσουν ασθένεια. Και από την αρχή, η επιστημονική δουλειά ορισμένων έδειξε ότι ένα αντιβιοτικό θα μπορούσε να σταματήσει τον ιό.
Οι ιοί δεν είναι ευαίσθητοι στα αντιβιοτικά. Ήταν ένα βακτήριο και αυτό το βακτήριο βρέθηκε από μια ιταλική ομάδα, από τον γιατρό Carlo Brosnia. Και αυτά είναι πρόσφατα έργα που δεν έχουν ακόμη εκδοθεί.
Υπάρχουν ήδη εικόνες. Υπάρχουν εικόνες βακτηρίων του εντέρου γεμάτες ιούς. Αυτή είναι μια ασθένεια που γεννιέται από βακτήρια και ιούς, που πρέπει επίσης να καταπολεμηθεί και με υγιεινή.
Δεν είναι μόνο το εμβόλιο που θεραπεύει: είναι ένας συνδυασμός θεραπειών που θα θεραπεύσει αυτή την ασθένεια.
Αυτό το εμβόλιο δεν περπατά μόνο του. Υπήρξε ένα τεράστιο στρατηγικό λάθος.
Σε αντίθεση με όσα ειπώθηκαν, αυτά τα εμβόλια δεν προστατεύουν καθόλου.
Αυτό αναδύεται σιγά σιγά ΚΑΙ σήμερα είναι επιστημονικά αναγνωρισμένο.
Δεν το λένε μόνο τα επιστημονικά πειράματα, αλλά και τα τεστ σε άρρωστους.
Αντί να προστατεύει, μπορεί να συμβεί να ευνοεί άλλες λοιμώξεις.
Η πρωτεΐνη που χρησιμοποιήθηκε στα εμβόλια είναι στην πραγματικότητα τοξική.
»


Ο Νομπελίστας Λουκ Μοντανιέ χθες στο Μιλάνο:


Χθες στη Ρώμη μια τεράστια συγκέντρωση με διεθνή χαρακτήρα (μηνύματα επιστημόνων απ' όλο τον κόσμο) και κεντρικό σύνθημα "Αλήθεια κι Ελευθερία"!

 

Στην Ελλάδα κανένα πρόβλημα... νίκησε η "επιστήμη"! Ένας Υπουργός Υγείας θωρακισμένος από το σύνολο του σάπιου κομματικού συστήματος και με επικεφαλής το ΚΚΕ, που σέβεται την "επιστήμη" των βασιλακόπουλων και σια, που δεν αρκούνται στα ναζιστικά μέτρα, αλλά θέλει να φυλακιστούν οι "ανεμβολίαστοι", του μπιστήμονα που εξασφάλισε το Νόμπελ ιατρικής με την "επιστημονική" ανακάλυψη («Χώστε το πιο βαθιά»)!

Κι ο άλλος σύμβουλος υγείας του Τσίπρα, κάποιος Γεροτζιάφας θέλει ξερονήσια...

Φυσικά υπάρχει η αμέριστη συμπαράσταση των τσογλανιών-συνταγματολόγων, που μας πουλούσανε "αριστερό" δικαιωματισμό και τώρα ξεπέρασαν το ναζιστικό καθεστώς του Χίτλερ... όταν σιωπούν σε ποινές εκδίκησης όσων δεν επιθυμούν να τρυπηθούν με ένα πειραματικό και μη υποχρεωτικό φάρμακο!

Αύριο Δευτέρα το σύνολο των σάπιου κρατικοδίαιτου κομματικού συστήματος τελειώνει οριστικά! Απέδειξαν πως είναι κόμματα, μαγαζιά ιατρικών επισκεπτών πολυεθνικών Big Pharma.

Έχουμε πόλεμο! Σήμερα εντοπίζουν τους πάνω από τα 60, γιατί αυτοί θυμούνται, γνωρίζουν!

Θα τον κερδίσουμε με όποιο κόστος! Κι αν δεν τον κερδίσουμε εμείς, θα 'ρθει η γενιά που θα τους απαγχονίσει δημόσια χωρίς έλεος και θα εκδικηθεί το αίμα αθώων! Θα είναι τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας... όσοι διαφύγουν το φονικό μπόλιασμα... Δεν θα μείνουν ατιμώρητοι!

«Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί.
Οι ισχυροί μισούν τους προλετάριους, οι προλετάριοι πρέπει να κάνουν το ίδιο
»
Edoardo Sanguineti

Η πάλαι ποτέ "αριστερά", είτε με "ανανεωτικό" προσωπείο, είτε με επίκληση στις κομμουνιστικές παραδόσεις για φερετζέ... τώρα αποκαλύφθηκε! Στο ίδιο ράφι της ιστορίας με τη δεξιά, το φασισμό και το ναζισμό!

«ΚΑΝΑΜΕ και την τρίτη δόση! Τώρα περιμένουμε τους ταξικούς αγώνες...»

Εύστοχη η Ιωάννα Υψηλάντη: «Θέλω να δω τον Κουτσούμπα να μπαίνει σε εργοστάσια, μαζικούς χώρους και εκδηλώσεις και να δείχνει υποταχτικά  στους μπάτσους, πιστοποιητικό εμβολιασμού και ταυτότητα, ενόσω θα κοιτάει, απ΄έξω τους εργάτες, σε αργία, χωρίς μισθό...»... Βλέπε, σε: Ναζιστικό υγειονομικό απαρτχάϊντ με την υπογραφή σύσσωμης της Αριστεράς!

Έτσι έστειλε ο Αλέξης το "ενωτικό" του μήνυμα, στο διχασμένο πόπολο... Οκ! Το πιάσαμε το υπονοούμενο!

«Η ΑΘΛΙΑ πραγματικότητα της σημερινής Νατοϊκής αριστεράς, εξηγείται σε ένα σκίτσο!»

Επίκαιρος όσο ποτέ ο Αντόνιο Γκράμσι, για το σημερινό σάπιο πολιτικό σύστημα στην αποικία Ελλάδα... κι η διαπίστωση γράφτηκε πριν από 101 χρόνια:
«Τα δημοκρατικά κόμματα έπρεπε να χρησιμεύσουν για να αναδείξουν άξιους πολιτικούς και να τους κάνουν να θριαμβεύουν στον πολιτικό ανταγωνισμό. Στην πραγματικότητα, σήμερα οι κυβερνήτες επιβάλλονται από τις τράπεζες, από τις μεγάλες εφημερίδες, από τις βιομηχανικές ενώσεις και τα κόμματα έχουν αποσυντεθεί σε ένα πλήθος προσωπικές κλίκες στην υπηρεσία των οικονομικών εξουσιών»
Antonio Gramsci
, "L'Ordine Nuovo", 9 Οκτώβρη 1920

1 σχόλιο

  1. ΔΕITE ΑΥΤΟ.............

    To Διεθνές Δικαστήριο εξέδωσε εντάλματα συλλήψεων και καταδικαστική απόφαση για Γενοκτονία με τις ενέσεις (Aπόφαση-link)
    Η απόφαση αυτή συμπαρασύρει κάθε Κυβέρνηση και οσους συνεργάστηκαν Πολιτικό Προσωπικό Γιατρούς κ.α

    https://amazonios.net/to-diethnes-dikastirio-exedose-entalmata-syllipseon-kai-katadikastiki-apofasi-gia-genoktonia-me-tis-eneseis-apofasi-link/

    Έκτακτες ειδήσεις από το Διεθνές Δικαστήριο Κοινού Δικαίου, 15 Ιανουαρίου 2022 (GMT) Μεγάλα φαρμακεία, κυβέρνηση και εκκλησιαστικοί ηγέτες αντιμετωπίζουν σύλληψη καθώς το δικαστήριο τους καταδικάζει για Γενοκτονία, απαγορεύει τις ενέσεις

    Του Kevin Annett


    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ.............


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση