GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η βρομιά, στα Πανεπιστήμια αρχίζει ν΄ αποκαλύπτεται...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Πάρτε ποπ κορν! Η βρομιά, στα Πανεπιστήμια αρχίζει ν΄ αποκαλύπτεται...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Πάρτε ποπ κορν!
Η βρομιά, στα Πανεπιστήμια αρχίζει ν΄ αποκαλύπτεται...
Καθηγητής της ΑΣΟΕΕ κατηγορείται, για παιδεραστία, τοκογλυφία και εκβιασμό, από το 2018.
Από τότε, εξακολουθεί να διδάσκει τους νέους μας και χθες, δέχθηκε επίθεση, από κουκουλοφόρους.
Ο πρύτανης της ΑΣΟΕΕ, γνώστης της υπόθεσης, δεν προσέφυγε καν στον εισαγγελέα. Αντίθετα, παράπεμψε τον καθηγητή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, πριν από έναν μόλις χρόνο. (2021) Αυτό το Συμβούλιο, μέλος του οποίου είναι και ο πρύτανης και εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας, δεν συνεδρίασε ΠΟΤΕ!!!
Η υπουργός Παιδείας κ. Κεραμέως, από τον Φεβρουάριο του 2021, είχε ενημερωθεί με εξώδικο, για τις κατηγορίες, που βαρύνουν τον καθηγητή και απλώς, του ανέθεσε κι άλλες δημόσιες θέσεις, σε επιτροπές.
Ο εισαγγελέας, που χειρίζεται την υπόθεση της παιδεραστίας, από τον περασμένο Οκτώβριο, ακόμα δεν έχει βγάλει  πόρισμα, για τις κατηγορίες, παρά τις καταθέσεις άλλων καθηγητών, για τις "προτιμήσεις" του καθηγητή.
Την Παρασκευή θα γίνει το πρώτο δικαστήριο, για την τοκογλυφία (Από το 2018!)
Ο πρύτανης της ΑΣΟΕΕ καταδίκασε τον ξυλοδαρμό του καθηγητή, ζήτησε τον εντοπισμό των υπευθύνων και την παραπομπή τους στην Δικαιοσύνη, καθώς τέτοιες πράξεις "τραυματίζουν το κύρος του Ιδρύματος", όπως αναφέρει.
Ενώ κατηγορίες για παιδεραστία μένουν στα συρτάρια, προάγοντας προφανώς το κύρος του Ιδρύματος και της προϊσταμένης του, κα Κεραμέως!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση