GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΛΠΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ! Απορρυπαντικά, χαρτικά και σνακ έχουν πάρει τον ανήφορο...

Με αυξήσεις – σοκ έρχονται αντιμέτωποι οι καταναλωτές στα σούπερ μάρκετ, την ώρα που η κυβέρνηση προωθεί τη δεύτερη αύξηση του κατώτατου μι...



Με αυξήσεις – σοκ έρχονται αντιμέτωποι οι καταναλωτές στα σούπερ μάρκετ, την ώρα που η κυβέρνηση προωθεί τη δεύτερη αύξηση του κατώτατου μισθού από την 1η Μαΐου.

Η Τζίνα Αρβανίτη είναι μητέρα τριών παιδιών, λίγο πριν βρεθεί στο στούντιο του LIVE NEWS πήγε στο ίδιο σούπερ μάρκετ που πηγαίνει πάντα και να πάρει με την λίστα στα χέρια τα ίδια ακριβώς προϊόντα που κάθε εβδομάδα αγοράζει για την οικογένεια.

Στο ταμείο, ο λογαριασμός-σοκ των 109 ευρώ. Πλήρωσε περίπου 20% πιο ακριβά τα ίδια προϊόντα που αγόραζε τον Σεπτέμβριο με 90 ευρώ.

Το ίδιο σοκ ζουν όλοι οι καταναλωτές. Το κόστος ζωής που έχει ξεφύγει είναι άλλωστε πλέον παντού το μόνο θέμα συζήτησης.

Από τον Μάιο η αύξηση του κατώτατου μισθού
Την ώρα που οι καταναλωτές βλέπουν την ακρίβεια να τους «πνίγει», η κυβέρνηση φέρνει νωρίτερα τη δεύτερη αύξηση του κατώτατου μισθού.

Έτσι, μετά το +2% από την 1η Ιανουαρίου, από την 1η Μαΐου θα υπάρξει νέα αύξηση του κατώτατου μισθού, η οποία μπορεί να φτάσει και το +7%.


3 σχόλια

  1. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ "NOVELTY FINANCE INC"

    Γεια σας!!! Χρειάζεστε ένα δάνειο; Εάν ναι, θα σας προτείνω να κάνετε αίτηση για δάνειο μέσω της Novelty Finance Inc.

    Ονομάζομαι Davina Claire, είμαι η οικονομική διευθύντρια της Novelty Finance και μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο στην εταιρεία μου και να έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 έως 48 ωρών. Έχω αντιληφθεί ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού επιτοκίου, ανεπαρκών εξασφαλίσεων, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας ή οποιωνδήποτε άλλων λόγων.

    Στη NOVELTY FINANCE, παρέχουμε λύσεις χρηματοδότησης. Προσφέρουμε όλων των ειδών τα δάνεια (προσωπικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο και πολλά άλλα). Προσφέρουμε ευέλικτες και πολλαπλές επιλογές δανείου, συμπεριλαμβανομένων εξασφαλισμένων και μη εξασφαλισμένων δανείων, μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων που είναι προσαρμοσμένα στις οικονομικές σας ανάγκες.

    Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα στο [noveltyfinances@gmail.com] ή Καλέστε / WhatsApp μέσω: +447915601531]

    Προσπαθούμε να κάνουμε τον δανεισμό εύκολο, βολικό και προσιτό.

    Η υπηρεσία μας είναι πολύ γρήγορη, αξιόπιστη και αξιόπιστη και μπορείτε να δανειστείτε έως και 5 εκατομμύρια ευρώ με επιδοτούμενο επιτόκιο 3% ετησίως. Είμαστε η κατάλληλη εταιρεία για να επικοινωνήσετε όταν χρειάζεστε επειγόντως δάνειο.

    Δεν υπάρχουν άλλοι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις στην τράπεζα, η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε στο δικό σας βολικό μέρος χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο ή τον φορητό υπολογιστή σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας στείλετε το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Email: (noveltyfinances@gmail.com)
    WhatsApp/ Telegram: +447915601531
    Τηλέφωνο: +447915601531

    Είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι που παρέχουμε οικονομική υποστήριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρειάζεστε ένα βολικό δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε δάνειο με επιτόκιο 3% για τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και συνεργαζόμαστε. χορηγούμε μακροπρόθεσμο δάνειο για μέγιστο χρονικό διάστημα 2 έως 50 ετών.

    Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να ξεπληρώσετε το χρέος σας, να δημιουργήσετε μια επιχείρηση ή για άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας για ένα δάνειο.

    Αυτή η προσφορά είναι για σοβαρούς ανθρώπους.

    Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω: Email: fredmorefinance@gmail.com
    fredmorefinance@hotmail.com
    WhatsApp: +2348071917956 +919654763221

    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστο, αποτελεσματικό, γρήγορο και δυναμικό.

    Με εκτιμιση,
    Φρεντ Μορ
    fredmorefinance@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. QUICK EASY EMERGENCY URGENT LOANS LOAN OFFER EVERYONE APPLY NOW +918929509036 financialserviceoffer876@gmail.com Dr. James Eric

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση