GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΣΚ@Τ@ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ!» ΔΕΙΤΕ τη συγκέντρωση οργής του κόσμου έξω από το «Αχίλλειον» στην Θεσσαλονίκη...

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σήμερα Κυριακή έξω από το «Αχίλλειον» στη Θεσσαλονίκη, φωνάζοντας συνθήματα κατά του καταστήματος, μετά...

Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σήμερα Κυριακή έξω από το «Αχίλλειον» στη Θεσσαλονίκη, φωνάζοντας συνθήματα κατά του καταστήματος, μετά τον σάλο που έχει προκληθεί μετά την καταγγελία για βιασμό μιας 24χρονης κοπέλας.

«Πάει και κόσμος. Κάθονται στο μαγαζί των βιαστών και δεν ντρέπονται. Ντροπή σας που κάθεστε. Το μαγαζί των βιαστών. Ντροπή. Σκ@τά στους βιαστές» είναι μόνο μερικά από τα σχόλια οργισμένων πολιτών έξω από το γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, μετά την υπόθεση της 24χρονης που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.



Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου, άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στην τζαμαρία μαγαζιού στη Λεωφόρο Νίκης. «Ο ιδιοκτήτης είναι βιαστής» ήταν ένα από τα συνθήματα που έγραψαν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση