GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΑΝΟΙΚΤΟ» το θέμα της απέλασής του! Συνεχίζεται το θρίλερ (παρά τη δικαστική νίκη) με τον Νόβακ Τζόκοβιτς...

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο εκπρόσωπος του Υπουργού Μετανάστευσης της Αυστραλίας, Άλεξ Χοκ έκανε δήλωση αναφορικά με την...

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο εκπρόσωπος του Υπουργού Μετανάστευσης της Αυστραλίας, Άλεξ Χοκ έκανε δήλωση αναφορικά με την υπόθεση μετά τη δικαστική απόφαση που δικαίωσε τον κορυφαίο τενίστα. 

«Μετά τη σημερινή απόφαση του Ομοσπονδιακού Περιφερειακού και Οικογενειακού Δικαστηρίου για διαδικαστικό λόγο, παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του Υπουργού Μετανάστευσης να εξετάσει το ενδεχόμενο ακύρωσης της βίζας του κ. Τζόκοβιτς υπό την προσωπική του εξουσία ακύρωσης σύμφωνα με το άρθρο 133C(3) του νόμου περί Μετανάστευσης” σημείωσε.

«Ο Υπουργός εξετάζει επί του παρόντος το θέμα και η διαδικασία παραμένει σε εξέλιξη» κατέληξε, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Το αλαλούμ με την “σύλληψη” του Τζόκοβιτς

Οι αναφορές από τον πατέρα του Νόβακ Τζόκοβιτς ότι ο γιος του συνελήφθη εκ νέου, διαψεύδονται από την Αυστραλία. Το “The Age” αναφέρει ότι δημοσιεύματα στην Ευρώπη που μεταδίδουν δηλώσεις της οικογένειας του Σέρβου τενίστα και υποστηρίζουν ότι συνελήφθη στα γραφεία των δικηγόρων του, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση