GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ...ΑΠΑΝΤΑ ο ίδιος! Τελικά πέθανε ο Ντίνος Καρύδης;

Ο Ντίνος Καρύδης, μετά τη διαρροή της ψευδούς είδησης ότι… πέθανε έδωσε τη δική του απάντηση στις φήμες.  Είχε προηγηθεί η διάψευση του Σπύρ...


Ο Ντίνος Καρύδης, μετά τη διαρροή της ψευδούς είδησης ότι… πέθανε έδωσε τη δική του απάντηση στις φήμες. 

Είχε προηγηθεί η διάψευση του Σπύρου Μπιμπίλα αλλά ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο». 

«Η Άννα Φόνσου το διέψευσε. Δεν ξέρω τι συνέβη, ιδέα δεν έχω. Με έπαιρναν τηλέφωνο από όλη την Ελλάδα» ανέφερε αρχικά ο Ντίνος Καρύδης και πρόσθεσε τι απαντούσε σε όσους τον έπαιρναν τηλέφωνο για να δουν αν είναι καλά: «Απαντούσα με το γνωστό τραγούδι “Είμαστε ακόμα ζωντανοί στη σκηνή”. Έκανα και το post για τα διόδια γιατί μου έλεγαν “καλό ταξίδι”. Το πρόβλημα υγείας που έχω είναι από το 2018, είχα πάθει έμφραγμα και είχα μπει στο νοσοκομείο. Τώρα, στις γιορτές, δεν συνέβη κάτι». 

Ο Ντίνος Καρύδης ρωτήθηκε και για την αντίδραση της κόρης του, Σμαράγδας Καρύδη: «Ευτυχώς την πρόλαβε ο Σπύρος Μπιμπίλας και της είπε ότι είμαι καλά. Με έχει συγκινήσει η αγάπη του κόσμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση