GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ! ΣΤΟ ΠΟΔΙ το Βελιγράδι, οι Σέρβοι βγήκαν στους δρόμους για να στηρίξουν τον Τζόκοβιτς...

Ο πατέρας του «Νόλε», Σερτζάν ζήτησε από τους Σέρβους να βγουν στους δρόμους κι εκατοντάδες συμπατριώτες του το έκαναν πράξη!  Στους δρόμους...


Ο πατέρας του «Νόλε», Σερτζάν ζήτησε από τους Σέρβους να βγουν στους δρόμους κι εκατοντάδες συμπατριώτες του το έκαναν πράξη! 

Στους δρόμους του Βελιγραδίου ξεχύθηκε πλήθος κόσμου για να διαδηλώσει υπέρ του κορυφαίου τενίστα στον πλανήτη, ο οποίος παραμένει σε ξενοδοχείο της Μελβούρνης.

Οι συμπατριώτες του Τζόκοβιτς φώναξαν συνθήματα, κρατώντας σημαίες, ρακέτες και ζητώντας ο συμπατριώτης του να αγωνιστεί κανονικά στο Australian Open. «Δεν υπάρχουν σύνορα που δεν μπορείς να περάσεις» ήταν το κεντρικό σύνθημα της διαδήλωσης, στην οποία έδωσε το «παρών» κι η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Θεμάτων, Ντάρια Κίσιτς Τεπάβτσεβιτς.

Στη διαδήλωση κι η οικογένεια του Τζόκοβιτς
Το «παρών» στη διαδήλωση έδωσαν κι οι γονείς του Νόβακ Τζόκοβιτς, οι οποίοι πήγαν αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν. «Μου είπε ότι προσπάθησε να κοιμηθεί, αλλά δεν μπορούσε. Κανείς δεν το αξίζει αυτό, όχι αυτός που κέρδισε το τουρνουά εννέα φορές», τόνισε μεταξύ άλλων η μητέρα του, Ντιάνα.

Ο Σερτζάν Τζόκοβιτς, από την πλευρά του, κάλεσε το πλήθος σε νέα συγκέντρωση στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα την Παρασκευή (7/1) και σε επαναλαμβανόμενες μέχρι να υπάρξει δικαίωση για τον γιο του.

Διαδήλωση και στην Αυστραλία
Διαδήλωση υπέρ του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης έγινε και στην Αυστραλία. Με σημαίες της Σερβίας στα χέρια και αναμμένα κεριά στα χέρια, δεκάδες άτομα βρέθηκαν στο ξενοδοχείο όπου βρίσκεται και φώναξαν συνθήματα υπέρ του. Από την πλευρά του, ο Τζόκοβιτς από το παράθυρο του ξενοδοχείου σχημάτισε μια καρδιά με τα χέρια, λέγοντας με τον τρόπο του «ευχαριστώ» για τη συμπαράσταση.

Εικόνες από τη διαδήλωση στο Βελιγράδι


1 σχόλιο

  1. Αυτοι εκει περα ειναι χειροτεροι απο τους Γαλατες,σε αντιθεση με μας,που ειμαστε μια σκατοσακουλα αφημενη στο κατωφλι μιας ερημης μονοκατοικιας,υπο καταρρευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση