GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Πολίτες ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ασθενοφόρο στο ΧΙΟΝΙ και τα χώνουν άγρια στον Μητσοτάκη...

Έκδηλη η οργή... Ένα από τα πολλά βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες δείχνει μερικούς πολίτες να σπρώχνουν ένα ασθενο...


Έκδηλη η οργή...

Ένα από τα πολλά βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες δείχνει μερικούς πολίτες να σπρώχνουν ένα ασθενοφόρο που εγκλωβίστηκε στην κακοκαιρία, μιλώντας άσχημα για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Η κατάσταση για την κυβέρνηση  είναι ίδια είτε με φωτιές είτε με βροχές είτε με χιόνια!

Το παρακάτω βίντεο ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και δείχνει ξεκάθαρα πώς είναι η κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες τα τελευταία 24ωρα:

1 σχόλιο

  1. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ "NOVELTY FINANCE INC"

    Γεια σας!!! Χρειάζεστε ένα δάνειο; Εάν ναι, θα σας προτείνω να κάνετε αίτηση για δάνειο μέσω της Novelty Finance Inc.

    Ονομάζομαι Davina Claire, είμαι η οικονομική διευθύντρια της Novelty Finance και μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο στην εταιρεία μου και να έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 έως 48 ωρών. Έχω αντιληφθεί ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού επιτοκίου, ανεπαρκών εξασφαλίσεων, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας ή οποιωνδήποτε άλλων λόγων.

    Στη NOVELTY FINANCE, παρέχουμε λύσεις χρηματοδότησης. Προσφέρουμε όλων των ειδών τα δάνεια (προσωπικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο και πολλά άλλα). Προσφέρουμε ευέλικτες και πολλαπλές επιλογές δανείου, συμπεριλαμβανομένων εξασφαλισμένων και μη εξασφαλισμένων δανείων, μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων που είναι προσαρμοσμένα στις οικονομικές σας ανάγκες.

    Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα στο [noveltyfinances@gmail.com] ή Καλέστε / WhatsApp μέσω: +447915601531]

    Προσπαθούμε να κάνουμε τον δανεισμό εύκολο, βολικό και προσιτό.

    Η υπηρεσία μας είναι πολύ γρήγορη, αξιόπιστη και αξιόπιστη και μπορείτε να δανειστείτε έως και 5 εκατομμύρια ευρώ με επιδοτούμενο επιτόκιο 3% ετησίως. Είμαστε η κατάλληλη εταιρεία για να επικοινωνήσετε όταν χρειάζεστε επειγόντως δάνειο.

    Δεν υπάρχουν άλλοι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις στην τράπεζα, η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε στο δικό σας βολικό μέρος χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο ή τον φορητό υπολογιστή σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας στείλετε το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Email: (noveltyfinances@gmail.com)
    WhatsApp/ Telegram: +447915601531
    Τηλέφωνο: +447915601531

    Είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι που παρέχουμε οικονομική υποστήριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση