GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ (ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ) ΕΙΠΕ! ΦΥΛΑΚΙΣΗ για τους ανεμβολίαστους ζήτησε ο Βασιλακόπουλος...

Την ώρα που η διαχείριση στην πανδημία έχει οδηγήσει σε βατερλό με τα αποτελέσματα να αποτυπώνονται στην ραγδαία αύξηση κρουσμάτων, ο καθηγη...

Την ώρα που η διαχείριση στην πανδημία έχει οδηγήσει σε βατερλό με τα αποτελέσματα να αποτυπώνονται στην ραγδαία αύξηση κρουσμάτων, ο καθηγητής που υπερασπίζεται με σθένος τις πρακτικές της, προχώρησε σε μια ανεκδιήγητη σύγκριση που προκάλεσε ίλιγγο.

Ενώ η επιστημονική κοινότητα ερευνά ακόμα την προστασία που παρέχουν τα εμβόλια έναντι στην μετάλλαξη Όμικρον, την ώρα που οι εμβολιασμένοι νοσούν ξανά και ξανά και μεταδίδουν τον ιό, ο κ. Βασιλακόπουλος με απολυταρχικό ύφος, στρέφεται κατά των ανεμβολίαστων πολιτών με χυδαίο τρόπο.

Ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, συνέκρινε τους πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστείμε μεθυσμένους οδηγούς που έχουν προκαλέσει θανατηφόρα τροχαία! O Βασιλακόπουλος αναρωτήθηκε: «Γιατί το ένα είναι αδίκημα που φέρνει και φυλάκιση, ενώ το άλλο είναι δημοκρατικό δικαίωμα που δεν το θίγει κανείς;».

Μάλιστα, στο πάνελ του σταθμού δεν ακούστηκε ούτε μια ένσταση για την απαράδεκτη, εντελώς άτοπη και επικίνδυνη δήλωσή του, αντιθέτως συμφώνησαν με την άποψή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση