GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από τον καβγά τους! ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Άδωνις και Πολάκης μέσα στην Βουλή...

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτ...



Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο υπουργός Ανάπτυξης βρισκόταν με άλλους υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ στο καφενείο του Κοινοβουλίου, όταν συναντήθηκε με τον κ. Πολάκη και άρχισαν να συζητούν σε έντονο ύφος για την υπόθεση της Novartis.


Ακολούθησε ο εξής διάλογος:
- Πολάκης: Θα τα πούμε μεθαύριο.
- Γεωργιάδης: Όποτε θέλεις.
- Πολάκης: Να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι την Τρίτη στη συζήτηση για τον αναπτυξιακό
- Γεωργιάδης: Με απειλείς; Θα σου κάνω αγωγή ένα εκατ. ευρώ. Να μου ζητήσεις συγγνώμη για τη Novartis
- Πολάκης: Οι υποθέσεις όπως μπαίνουν στο αρχείο με τον ίδιο τρόπο ανασύρονται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο άνδρες σχεδόν πιάστηκαν  στα χέρια αλλά επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι όπως κι η φρουρά και το επεισόδιο έλαβε τέλος. Από την πλευρά της ΝΔ επενέβη ο Βασίλης Σπανάκης, που στάθηκε μεταξύ των δύο, ενώ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε ο Νίκος Φίλης.

Φωτογραφία από το άγριο επεισόδιο μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Παύλου Πολάκη στη Βουλή, έδειξε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Στη φωτογραφία διακρίνεται καθαρά ο υπουργός Ανάπτυξης καθισμένος με βουλευτές της ΝΔ και όρθιος δίπλα τους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Συμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο πολιτικοί συγκρούστηκαν άγρια και χρειάστηκε να παρέμβει η φρουρά της Βουλής για να τους χωρίσει.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έγινε το Σάββατο για την πρόταση μομφής, ο υπουργός Ανάπτυξης κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να του ζητήσει συγγνώμη έπειτα από την αρχειοθέτηση της υπόθεσης Novartis ως προς την συμμετοχή του. «Για το γεγονός ότι με λέγατε κλέφτη, θα μου ζητήσετε συγγνώμη; Έχει ένας από εσάς το θάρρος να σηκωθεί και να πει συγγνώμη;» ρώτησε ο κ. Γεωργιάδης.
Ωστόσο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας απάντησε: «Ότι θεωρούμε πως έχετε πολιτική ευθύνη, σαν κυβέρνηση, κι εσείς ο ίδιος ως υπουργός Υγείας, για το σκάνδαλο Novartis, - κατ' ελάχιστον - το θεωρούμε. Οπότε θα περιμένετε πάρα πολύ να σας ζητήσουμε συγνώμη. Δεν θα σας δώσουμε αυτή τη χαρά» είπε, με τον κ. Γεωργιάδη να σχολιάζει: «Ντροπή σου. Για τη δωροδοκία, με λέγατε ψεύτη. Και δεν ντρέπεστε».


1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση