GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ο (γνωστός) Μαγιορκίνης! «ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ να μην πάνε στα Θεοφάνεια...»

Έκκληση για μάσκες και μέτρα προστασίας -και όχι μόνο- αναφορικά με τον εορτασμό των Θεοφανείων απηύθυνε ο Γκίκας Μαγιορκίνης. «Όλες οι μαζι...

Έκκληση για μάσκες και μέτρα προστασίας -και όχι μόνο- αναφορικά με τον εορτασμό των Θεοφανείων απηύθυνε ο Γκίκας Μαγιορκίνης.

«Όλες οι μαζικές συνάξεις μάς προβληματίζουν, οι πολίτες θα πρέπει να ακολουθήσουν τις διαδικασίες που έχουμε πει: Μάσκες, αποστάσεις και σεφ τεστ πριν πάνε σ’ αυτές τις εκδηλώσεις», τόνισε ο κ. Μαγιορκίνης.

Παράλληλα, εν είδει εντολής,  τόνισε πως θα ήταν καλύτεροι οι ανεμβολίαστοι να μην δώσουν το παρών σε αυτές τις εκδηλώσεις. «Το καλύτερο είναι οι ανεμβολίαστοι να μην πάνε καθόλου σ’ αυτές τις εκδηλώσεις» επεσήμανε και ζήτησε να «βάλουμε τη λογική και να αποφύγουμε τις συναθροίσεις» σημείωσε την ώρα πάντως που και οι εμβολιασμένοι, όπως είναι γνωστό πια, νοσούν και μεταδίδουν.

Ο κ. Μαγιορκίνης αναφέρθηκε και στην επιδείνωση της επιδημιολογικής κατάστασης τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο και ειδικά στην Ευρώπη.

Στη χώρα μας έχουμε εκρηκτική αύξηση διαγνώσεων την τελευταία εβδομάδα που φτάνει το 290% όμως έχει παρατηρηθεί μικρή μείωση στον αριθμό των θανάτων γύρω στο 1%.

1 σχόλιο

  1. Παρακαλα Μαγιορκινη να σε μπουζουριασει ο εισαγγελεας.Δεν την γλυτωνεις ουτε εσυ ουτε κανενας.Τη χολη που σταξατε,το βρισιδι που φαγαμε,τις απειλες και τους προπηλακισμους ενα ενα με την ταναλια.Δυο-τρεις μηνες μεινανε.Μετα,καθαρμα,να δω που θα κρυφτεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση