GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ που παύουν να λειτουργούν κανονικά...

Από χθες  Τρίτη 4 Ιανουαρίου, μπήκε  τέλος στις παλιές συσκευές BlackBerry με λειτουργικό σύστημα BlackBerry 10 ή παλαιότερο. Μετά τις 4 Ια...



Από χθες  Τρίτη 4 Ιανουαρίου, μπήκε  τέλος στις παλιές συσκευές BlackBerry με λειτουργικό σύστημα BlackBerry 10 ή παλαιότερο.

Μετά τις 4 Ιανουαρίου 2022, οι υπηρεσίες που απαιτούνται για την αξιόπιστη λειτουργία της ασύρματης συνδεσιμότητας/υπηρεσιών δεδομένων θα απενεργοποιηθούν.

Αυτό σημαίνει ότι κινητά BlackBerry με λειτουργικό σύστημα BlackBerry 10, BlackBerry 7.1 (ή παλαιότερο) ή tablet PlayBook, πλέον οι συσκευές δεν θα λειτουργούν σωστά.

Σε ανάρτησή της η εταιρεία αναφέρει συγκεκριμένα τις συνδέσεις (Αμερικανών) παρόχων κινητής τηλεφωνίας και Wi-Fi, πράγμα που σημαίνει ότι θα επηρεαστούν τα δεδομένα, οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα SMS και ακόμη και η λειτουργία 9-1-1 (κλήση άμεσης δράσης στις ΗΠΑ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό δεν ισχύει για κανένα τηλέφωνο με επωνυμία BlackBerry που χρησιμοποιούν λειτουργικό σύστημα Android. Έτσι, εάν κάποιος χρησιμοποιεί ένα Priv, KeyOne ή Key 2, το τηλέφωνό σας θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση