GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ! Ο ΚΑΝΑΚΗΣ έκραξε άγρια την Σία Κοσιώνη για την κακοκαιρία...

Οι Ράδιο Αρβύλα, σχολίασαν τον τρόπο που ακούστηκαν από τις εκπομπές τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία Ελπίς σε δρόμους και σε σπίτια...


Οι Ράδιο Αρβύλα, σχολίασαν τον τρόπο που ακούστηκαν από τις εκπομπές τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία Ελπίς σε δρόμους και σε σπίτια. Μετά λοιπόν από ένα βίντεο που προβλήθηκε, ο Αντώνης Κανάκης έκραξε την Σία Κοσιώνη, χωρίς ωστόσο να λέει το όνομα της, όμως τη φωτογράφισε με απόλυτη ακρίβεια. 

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην σχέση που έχει η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων με τον Κώστα Μπακογιάννη, ανιψιό του Κυριάκου Μητσοτάκη. Επεσήμανε λοιπόν ότι η Σία Κοσιώνη είπε πως το φταίξιμο στους δρόμους ανήκει στους οδηγούς.

Η σπόντα τους με αφορμή την κακοκαιρία “Ελπίδα”
Η 25/01 εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα» ξεκίνησε με την κακοκαιρία “Ελπίδα” που απασχολεί ιδιαίτερα τα τελευταία 24ωρα σχετικά με τους ακινητοποιημένους οδηγούς πάνω από δώδεκα και δεκαέξι ώρες μέσα στο κρύο, ενώ ένας 62χρονος έπαθε έμφραγμα την ώρα που ήταν εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό.

«Μας δουλεύουν κανονικά στα μούτρα μας. Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας είπε ότι κρατήσαμε τη χώρα απόλυτα λειτουργική. Μάλλον μιλάει ή για την Κύπρο ή για τη χώρα του Ποτέ πάντως για την Ελλάδα δεν μιλάει.

Έπαιξε στη συνέχεια η ανακοίνωση της Αττική Οδού που ρίχνει το φταίξιμο στην… απειρία των οδηγών αλλά και η αξίωση βουλευτού της ΝΔ να κοπούν πρόστιμα στους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν. Πάρτε τέσσερα χάπια για την πίεση».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση