GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ; «Ο Συρίγος ήξερε αλλά είπε ψέματα για την παιδεραστία του καθηγητή...»

Τελευταία εξέλιξη, το εξώδικο που ήρθε στη δημοσιότητα και απέστειλε στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως ο καθηγητής Γιώργος Βάμβουκας, με ...



Τελευταία εξέλιξη, το εξώδικο που ήρθε στη δημοσιότητα και απέστειλε στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως ο καθηγητής Γιώργος Βάμβουκας, με το οποίο η υπουργός ενημερώνεται μεταξύ άλλων για τις υποθέσεις τοκογλυφίας και παιδεραστίας στις οποίες εμπλέκεται ο συνάδελφός του καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αναστάσιος Δράκος.

Το εξώδικο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του tvxs.gr παραδόθηκε από δικαστικό επιμελητή στο υπουργείο Παιδείας στις 17 Μαρτίου 2021 και είχε επίσης ως παραλήπτη τον υφυπουργό Άγγελο Συρίγο.

Αν και συνεργάτες της κυρίας Κεραμέως επιβεβαίωσαν στο tvxs.gr πως το εξώδικο έχει παραληφθεί, μιλώντας στο OPEN ο κ. Συρίγος το πρωί της Τετάρτης είπε πως το υπουργείο είχε στη διάθεσή του τις καταγγελίες για τον συγκεκριμένο καθηγητή που αφορούσαν μόνο σε τοκογλυφία και εκβίαση- όχι δηλαδή παιδεραστία- καταγγελίες που εφόσον ακόμα βρίσκονται στο στάδιο της ανάκρισης δεν είχαν κριθεί ικανές για να κινηθούν οι διαδικασίες προκειμένου ο συγκεκριμένος να τεθεί σε προσωρινή παύση από τα καθήκοντά του.


1 σχόλιο

  1. Ακομη ενας "ακαδημαϊκος"πρωτιστα πολιτικαντικο καθαρμα.Οχι οτι στην εποχη μου,εκτος απο αμορφωτους[κουιζ:μαθηματικο ΑΠΘ,ποιος;]συμπλεγματικα υποκειμενα,συγγενικα προσωπατα,δεν υπηρχουν,εκτος βεβαια απο την περιπλοκη υποσταση του Βενιζελου[για τον καθηγητη του,αλλη φορα]Αλλα το να ξευτιλιζεται για εναν κιναιδο,οπως καποιοι αλλοι για Γεωργιαδη,Λιγναδη οι μεγαλοκοπελες για τον Ευστρατιου,με βαζει σε σκεψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση