GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: «Γιατρός απέκλειε ανεμβολίαστους ασθενείς στον Κάλαμο...»

Η Κοινότητα Καλάμου - Αγίων Αποστόλων παραχώρησε πριν από καιρό έναν χώρο στη γιατρό Ανθή Σαρηγιώργη, παθολόγο, προκειμένου να τον λειτουργ...



Η Κοινότητα Καλάμου - Αγίων Αποστόλων παραχώρησε πριν από καιρό έναν χώρο στη γιατρό Ανθή Σαρηγιώργη, παθολόγο, προκειμένου να τον λειτουργήσει ως ιδιωτικό ιατρείο το οποίο θα παρείχε υπηρεσίες στην κοινότητα. Στόχος ήταν η λειτουργία με πολύ χαμηλό κόστος για τους δημότες ενός ιατρείου που θα εξυπηρετούσε τοπικά τους πολίτες ώστε να μην αναγκάζονται να μετακινούνται προς το Καπανδρίτι όπου υπάρχει Κέντρο Υγείας.

Επειδή ο χώρος αυτός είναι κοινοτικός και άρα δεν υπάρχει καταβολή ενοικίου, η γιατρός που ανέλαβε να «τρέξει» τη δομή θα ζητούσε πολύ χαμηλά ποσά από τους δημότες ως αμοιβή για τις υπηρεσίες της. Αυτή ήταν σε γενικές γραμμές η συμφωνία.

Όπως καταγγέλλουν  κάτοικοι Καλάμου, στην αρχή και για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμη και στην περίοδο της Πανδημίας, η γιατρός Ανθή Σαρηγιώργη εξυπηρετούσε χωρίς προβλήματα τους δημότες. Εξέταζε τους πάντες χωρίς προβλήματα και εξαιρέσεις. Όμως το τελευταίο διάστημα ανάρτησε ανακοίνωση στην είσοδο του ιατρείου πληροφορώντας τους δημότες πως:
α) Δεν δέχεται ανεμβολίαστους.
β) Δεν γίνονται εξετάσεις ασθενών.
γ) Δεν γίνονται τεστ (σ.σ.: rapid προφανώς).
δ) Δεν δέχεται να εξετάσει ασθενείς με συμπτώματα κορωνοϊού ή που ήδη νοσούν από κορωνοϊό.

Δείτε την ανακοίνωση που θυροκολλήθηκε στην είσοδο του ιατρείου:


Το απόγευμα της Τετάρτης  μια νέα ανακοίνωση μπήκε στο ιατρείο με αλλαγμένες και την πρώτη και τη δεύτερη παράγραφο του κειμένου. Συμπληρώνει λοιπόν η γιατρός στην πρώτη παράγραφο «ή με πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου τριμήνου ή αρνητικό μοριακό έλεγχο 72 ωρών αποκλειστικά». Στη δεύτερη παράγραφο «Δεν πρέπει να προσέρχονται ασθενείς με συμπτώματα νόσου Covid στο ιατρείο. Δεν εξετάζονται ασθενείς. Δεν γίνονται τεστ». Προστέθηκε δηλαδή το εδάφιο που ξεκαθαρίζει πως στο ιατρείο δεν πρέπει να προσέρχονται ασθενείς με Covid. Διερωτάται δηλαδή ο πολίτης σε τι χρησιμεύει αυτό το κοινοτικό ιατρείο το οποίο δεν εξετάζει, δεν κάνει τεστ και δεν δέχεται ασθενείς με συμπτώματα Covid σε περίοδο Πανδημίας.

Δείτε τη 2η θυροκολλημένη ανακοίνωση:




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση