GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΟΣ! Εκατοντάδες οχήματα έχουν ακινητοποιηθεί στην Αττική Οδό...

Από το πρωί της Δευτέρας εκατοντάδες αυτοκίνητα παρέμεναν για ώρες εγκλωβισμένα στην Αττική Οδό λόγω των προβλημάτων που έφερε η κακοκαιρία...



Από το πρωί της Δευτέρας εκατοντάδες αυτοκίνητα παρέμεναν για ώρες εγκλωβισμένα στην Αττική Οδό λόγω των προβλημάτων που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίδα» και των αστοχιών στην αντιμετώπισή τους.

Εκατοντάδες πολίτες εγκλωβίστηκαν εντός των οχημάτων τους και ορισμένοι εξ αυτών εξακολουθούν να παραμένουν πάνω στην Αττική Οδό.

Το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε ο απεγκλωβισμός τους με τη συνδρομή του στρατού, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας που επιχειρούσαν από έξι διαφορετικά σημεία.

Παράλληλα, άνδρες του στρατού επιχειρούν και σε άλλα σημεία κατά τη διάρκεια της νύχτας και σε άλλα σημεία, ώστε να βοηθήσουν ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.



Μέχρι αυτή την ώρα συνεχίζεται ο απεγκλωβισμός εκατοντάδων πολιτών από την Αττική Οδό, στην οποία έχουν κολλήσει από το απόγευμα, χωρίς νερό και τρόφιμα.

Μέρος στην όλη επιχείρηση πήρε και η Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (ΕΚΑΜ), σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ.

Επίσης, βαγόνια του Προαστιακού κατευθύνονται προς τους πλησιέστερους σταθμούς, για να μεταφέρουν πολίτες και να τους μετακινήσουν προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για διανυκτέρευση.

Στο κέντρο επιχειρήσεων του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται ο Λευτέρης Οικονόμου, ο οποίος ανέλαβε τον συντονισμό της νυχτερινής επιχείρησης υπό την καθοδήγηση του Γρήγορη Δημητριάδη και του Τάκη Θεοδωρικάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση