GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΓΡΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ! "ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ" σε ψαροταβέρνα του Μοσχάτου καταγγέλλει ο Πολάκης...

Θέμα έγινε μια οικογενειακή έξοδος για φαγητό  του  Παύλου Πολάκη σε ταβέρνα στο Μοσχάτο, το βράδυ της Παρασκευής... Σύμφωνα λοιπόν με όσα έ...


Θέμα έγινε μια οικογενειακή έξοδος για φαγητό  του  Παύλου Πολάκη σε ταβέρνα στο Μοσχάτο, το βράδυ της Παρασκευής...

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν γίνει γνωστά, και επιβεβαιώνονται από την περιγραφή του κ. Πολάκη, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε πάει για φαγητό μαζί με την οικογένεια του σε γνωστή ψαροταβέρνα στο Μοσχάτο, η οποία αποτελεί το στέκι του εδώ και χρόνια. Αργά το βράδυ, στο εστιατόριο μπήκε κλιμάκιο της Αστυνομίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει έλεγχο για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε πως ένας υπάλληλος του καταστήματος δεν φορούσε μάσκα, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να βεβαιώσουν το πρόστιμο για παράβαση των μέτρων κατά της πανδημίας.

Και εδώ αρχίζει η απόκλιση των πληροφοριών. Ο κ. Πολάκης υποστηρίζει ότι ο υπάλληλος μόλις είχε κατεβάσει τη μάσκα και μάλιστα όχι στο χώρο των πελατών αλλά πίσω από το ταμείο για να φάει κάτι. Επίσης μιλά για στημένο έλεγχο, ελεεινό και απαράδεκτο πρόστιμο και απαράδεκτη συμπεριφορά των αστυνομικών. Αυτοί είναι και οι λόγοι που εξανέστη και παρενέβη, παίρνοντας  τηλέφωνο και τη διοίκηση της ελληνικής αστυνομίας.

Από την άλλη πληροφορίες που επικαλούνται μέσα από μάρτυρες λένε πως ο υπεύθυνος του καταστήματος ζήτησε από τους αστυνομικούς να μην επιβάλουν το πρόστιμο, με τη δέσμευση να μην επαναληφθεί η παράλειψη εκ μέρους του υπαλλήλου, οι αστυνομικοί αρνήθηκαν και κάπου εκεί… «άναψαν τα αίματα» με τον Παύλο Πολάκη να παρεμβαίνει και να απαιτεί από τους αστυνομικούς, σε έντονο τόνο και ύφος, να διαγράψουν το πρόστιμο, με εκείνους να απαντούν πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έλαβε τέλος με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων. Ο πρώην υπουργός επέστρεψε στο τραπέζι του και οι αστυνομικοί αποχώρησαν έχοντας κόψει το πρόστιμο στον υπάλληλο, που παρανόμησε. 

«Αυτό που κάνουν είναι ελεεινό και απαράδεκτο»
Σημειώνεται πως το απόγευμα του Σαββάτου ο κ. Πολάκης με ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook αναφέρθηκε στο συμβάν, δίνοντας τη δική του εκδοχή της ιστορίας.

Η ανάρτηση Πολάκη
«Χθες βράδυ πήγα να φάω οικογενειακως στο γνωστό και εξαιρετικής ποιότητας μαγαζί «Ψ…» στο Μοσχατο.
Εκεί έγινα μάρτυρας του εξης απαράδεκτου και ελεεινου περιστατικού:
Το εστιατόριο έχει 5-6 γκαρσόνια ευγενέστατα,τα οποία τηρούσαν κατά γράμμα όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας έναντι του κορωναιου.
Μας έλεγξαν τα πιστοποιητικά όπως μπήκαμε να καθίσουμε ,όλα τα τραπεζια είχαν αντισηπτικά και το προσωπικό φορούσε διαρκώς τη μάσκα του κατά το σερβίρισμα και την κυκλοφορία τους στους δυο χώρους του εστιατορίου.
Κάποια στιγμή ένα από τα γκαρσόνια ,αδελφός μάλιστα του ιδιοκτήτη ,κατέβασε τη μάσκα του ,όχι στο χώρο των πελατών αλλά πίσω από το γκισέ του ταμείου για να φάει κάτι .
Εκείνη τη στιγμή ακριβώς δυο τύποι που ήταν έξω από το μαγαζί μπήκαν μέσα κατευθύνθηκαν προς αυτόν και του είπαν να τους δώσει τα στοιχεία του γιατί «παρεβη τα μέτρα έναντι του κοβιντ» για να του κόψουν πρόστιμο!
Επειδή από εκεί που καθόμουν ειδα τη σκηνή,σηκώθηκα αμεσως και πήγα στους δυο αστυνομικούς ,ο ένας μάλιστα ήταν και υποδιοικητής του Αστυνομικού τμήματος Μοσχατου και τους είπα πως αυτό που κάνουν είναι ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ,πως όλο το προσωπικό του μαγαζιού τηρεί μέχρι κεραίας τα μέτρα και να ρωτήσουν τις 7-8 παρέες που ήταν μέσα για επιβεβαίωση και πως το να του κόψουν πρόστιμο είναι απλά επίδειξη αυταρχισμού και τίποτα δεν προσφέρει στην πανδημία!!!
Ο υποδιοικητής του τμήματος μου είπε πως εμποδίζω τον έλεγχο και τον ρώτησα αφού του επανέλαβα πως ειδα τη σκηνή και πως αυτό που κάνουν είναι ΣΤΗΜΕΝΟ,αν έχει εντολή να κόψει πρόστιμα. Η απάντηση του ήταν «ΝΑΙ ΕΧΩ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΟΨΩ ΠΡΟΣΤΙΜΑ» !!!!!
Τότε του είπα πως είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ πως έχει και αυτός προσωπική ευθύνη για αυτήν την παράνοια που κάνουν και πως θα ενημερώσω τη διοικηση της ελληνικης αστυνομίας για αυτό που έκαναν και πως αυτό το πρόστιμο των 300 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ.
Αυτοί έκοψαν το πρόστιμο,εγώ πήρα τηλέφωνο τη διοικηση της Ελληνικης αστυνομίας τους ενημέρωσα τι ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε ,τους είπα πως δεν πρόκειται να το αφήσω να περάσει έτσι,γιατί είναι ΑΔΙΚΟ και ΣΤΗΜΕΝΟ και μάλιστα με στυλ αυταρχισμού άλλων εποχών και μου είπαν πως θα το δουν !
Περιμενω μέχρι τώρα να με ενημερώσουν αν έκαναν κάτι και εν τω μεταξύ βλέπω σε κάτι περιθωριακά σάιτ μια εκδοχή αυτών που έγιναν η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και για την οποία εκδοχή αν δεν την κατεβάσουν τώρα θα φάνε μήνυση(φωτο 2) όπως και κάθε άλλος που θα αναπαράγει αυτά τα τρισάθλια ΨΕΜΜΑΤΑ .
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ:
1) τα πράγματα έγιναν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λέω. Μπορεί να τα επιβεβαιώσουν οι παρόντες ,ένας μάλιστα εκ των οποίων είναι δημοσιογράφος του σάιτ Zougla.gr όπως μου είπε ο ιδιος και ο οποιος άκουσε όλη τη συζήτηση με τουςΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ αστυνομικούς!!
2) ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!! Είναι παράνομο,εκδικητικό και καμία σχέση δεν έχει με την πανδημία!
3) Θεοδωρικακο μάζεψε αυτούς που ξαμολυσες ,ζηλεύοντας τις δόξες του γέρο-Μητσοτακη που ειχε πει το αμίμητο «η αστυνομία είναι το κράτος»!!!! …και μετά ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΚΡΟΤΟ!

«Το πρόστιμο ισχύει κανονικά» απαντά η ΕΛ.ΑΣ
«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι το πρόστιμο το οποίο επιβλήθηκε σε σερβιτόρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, χθες το βράδυ στο Μοσχάτο Αττικής, κατά τη διάρκεια ελέγχων για την πρόληψη εξάπλωσης του κορονοϊού, προφανώς ισχύει κανονικά» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

ΝΔ: Ο Πολάκης απείλησε αστυνομικούς που έκαναν τη δουλειά τους

Λίγο αργότερα, ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε και η Νέα Δημοκρατία.
Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων τονίζεται πως «το alter ego του κ. Τσίπρα για μια ακόμη φορά αποδεικνύει στην πράξη πως αντιλαμβάνεται την ισονομία, την έννομη τάξη και το κράτος δικαίου με την πλήρη ανοχή του και κάλυψη του προέδρου του».
«Μετά τις επιθέσεις στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, χθες ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας της κυβέρνησης Τσίπρα, κ. Πολάκης, απείλησε αστυνομικούς που έκαναν τη δουλειά τους πραγματοποιώντας έλεγχο για την τήρηση μέτρων κατά του covid σε εστιατόριο στο Μοσχάτο.
Ο κ. Πολάκης απείλησε, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, με δυσμενή μετάθεση αν δεν έσβηναν πρόστιμο για παράβαση που εντόπισαν. Τους απείλησε δηλαδή επειδή εφάρμοζαν τον νόμο. Το alter ego του κ. Τσίπρα για μια ακόμη φορά αποδεικνύει στην πράξη πως αντιλαμβάνεται την ισονομία, την έννομη τάξη και το κράτος δικαίου με την πλήρη ανοχή του και κάλυψη του προέδρου του.
Επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι με τα αντιεμβολιαστικά κηρύγματα, το «αναλαμβάνω το ρίσκο» και την αντίδραση στην τήρηση των μέτρων, το «βάζουμε πλάτη» του ΣΥΡΙΖΑ στον πόλεμο κατά της πανδημίας, μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί» αναφέρει η ανακοίνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση