GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΜΟΣ με τον Τζόκοβιτς! ΕΠΙΘΕΣΗ (με μπαλάκια) από οπαδούς του στην πρεσβεία της Αυστραλίας...

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο της Μελβούρνης, οι δικηγόροι του περιμένουν την απόφαση στην έφεσή τους, οι οπαδοί του αποδοκιμά...


Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο της Μελβούρνης, οι δικηγόροι του περιμένουν την απόφαση στην έφεσή τους, οι οπαδοί του αποδοκιμάζουν και πετούν μπαλάκια στην πρεσβεία της Αυστραλίας στο Βελιγράδι και ο Σέρβος έχει αποσύρει το Australian Open από το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του. 

Σε σίριαλ δίχως τέλος εξελίσσεται η παραμονή του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Μελβούρνη. Καλά διαβάσατε, ο Σέρβος τενίστας δεν έχει αποχωρήσει από την Αυστραλία, καθώς στη 1 μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας) οι αρχές της χώρας τον μετέφεραν σε ξενοδοχείο της περιοχής Κάρλτον.

Μέχρι την εκδίκαση της έφεσης των δικηγόρων του κατά της απόφασης για απέλασή του από την χώρα; Μέχρι να φτάσει στο αεροδρόμιο Τουλαμαρίν το αεροπλάνο που θα τον γυρίσει στο Βελιγράδι; Ουδείς μπορεί να μαντέψει με ασφάλεια τι πραγματικά ισχύει αυτή τη στιγμή, αν και οι εκτιμήσεις τοπικών δημοσιογράφων που καλύπτουν την απίθανη υπόθεση λένε ότι μέχρι το τέλος της ημέρας ο Νόλε θα έχει αποχαιρετήσει, ενδεχομένως και για πάντα ως αθλητής, την πόλη της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Κλιντ Στάναγουεϊ, ο Τζόκοβιτς θα απελαθεί, θα έχει όμως το δικαίωμα να κάνει νέα αίτηση για την χορήγηση visa  ώστε να προλάβει να φτάσει στην Μελβούρνη και να προετοιμαστεί για το Australian Open που ξεκινάει στις 17 Ιανουαρίου.

Η λογική λέει ότι ο Τζόκοβιτς μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο μέχρι να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες της επιστροφής του στην Ευρώπη, την ώρα που οπαδοί του επισκέπτονταν την πρεσβεία της Αυστραλίας στο Βελιγράδι, αποδοκίμαζαν και πετούσαν προς το μέρος της μπαλάκια τένις για να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους σχετικά με την απόφαση της αυστραλιανής κυβέρνησης που δεν επέτρεψε στον Νόλε να μπει στην χώρα.

Τέλος, στην ιστοσελίδα του Τζόκοβιτς, στην κατηγορία με το πρόγραμμα των αγώνων του, δεν υπάρχει πλέον το Australian Open, το οποίο κατέκτησε πέρυσι και ήθελε να κερδίσει και φέτος. Έχει αποσυρθεί και στην θέση του έχει τοποθετηθεί η λεζάντα "δεν υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες αυτή την στιγμή". Θυμίζουμε ότι ο Τζόκοβιτς παραμένει ανεμβολίαστος, ζήτησε και πήρε ιατρική εξαίρεση, αλλά σύμφωνα με τις αρχές της Αυστραλίας δεν παρείχε τα απαραίτητα έγγραφα για να την δικαιολογήσει.

1 σχόλιο

  1. Μια διορθωση:Ο Νοβακ ειναι κατα του υποχρεωτικου εμβολιασμου,δεν ξερουμε αν ειναι ανεμβολιαστος και δεν ξερουμε την ιατρικη εξαιρεση.Παντως,για μια ακομη φορα οι Αυστραλοι αποδεικνυουν πώς μαζι με Νταγκι,Κουλη και αλλους,ειναι τα σκατοψυχα τσιουαουα της ΝΤΠ.Μπραβο στον αρχοντα πρωταθλητη.Καταλαβες Δανη[και χρονια σου πολλα]τι καθικια κυκλοφορανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση