GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΑΘΗΜΑ! Έτσι απομακρύνουν στις ΗΠΑ το χιόνι από την Εθνική Οδό σε χρόνο ρεκόρ...

Τις τελευταίες ώρες μετά την έντονη χιονόπτωση  η χώρα έχει ντυθεί στα «λευκά» από το χιόνι.  Η έντονη χιονόπτωση, όπως και σε κάθε περιοχή...



Τις τελευταίες ώρες μετά την έντονη χιονόπτωση  η χώρα έχει ντυθεί στα «λευκά» από το χιόνι. 

Η έντονη χιονόπτωση, όπως και σε κάθε περιοχή δημιουργεί έντονα προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Το σφυροκόπημα, χιονιά και τα προβλήματα φυσικά δεν είναι αμιγώς ελληνικό φαινόμενο, καθώς από ακραία καιρικά φαινόμενα ανάλογης έντασης επλήγησαν και πολλές πολιτείες των ΗΠΑ.

Πώς θα μπορούσαν να απομακρύνουν γρήγορα το χιόνι;
Ωστόσο οι πολιτείες των ΗΠΑ ξέρουν πως να λειτουργούν και σε ποιες ενέργειες να προβούν προκειμένου να αποφεύγονται τυχόν προβλήματα.

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι ο τρόπος με τον οποίο οι οδηγοί των οχημάτων εκτέλεσαν τα καθήκοντά τους. Σε βίντεο που καταγράφηκε στον αυτοκινητόδρομο I-75, ο οποίος συνδέει το Μίσιγκαν με τη Φλόριντα βλέπουμε 7 εκχιονιστικά να απομακρύνουν το χιόνι με απόλυτα συγχρονισμένες κινήσεις που παραπέμπουν σε μια άρτια εκτελεσμένη χορογραφία.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση