GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ η οικογένεια του Τζόκοβιτς: «ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ στην Αυστραλία επειδή ήταν ανεμβολίαστος. Νίκη για τον ελεύθερο κόσμο!»

Αναμφισβήτητα ένα από τα πρώτα θέματα της επικαιρότητας παγκοσμίως είναι  η -απρόσμενη για πολλούς- δικαστική νίκη του ανεμβολίαστου τενίστα...



Αναμφισβήτητα ένα από τα πρώτα θέματα της επικαιρότητας παγκοσμίως είναι  η -απρόσμενη για πολλούς- δικαστική νίκη του ανεμβολίαστου τενίστα, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Θυμίζουμε πως ο νο1 τενίστας στον κόσμο περιορίστηκε κάτω από άθλιες συνθήκες για 3 μέρες σε ξενοδοχείο καραντίνας που διέμεναν μετανάστες στην Αυστραλία. Ο ίδιος όχι μόνο αφέθηκε ελεύθερος αλλά θέλησε να…προπονηθεί εν όψει του Αυστραλιανού Open.

Η οικογένεια του Νόβακ Τζόκοβιτς έδωσε συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση του Σέρβου τενίστα στην Αυστραλία και ευχαρίστησε το δικαστήριο για την απόφαση υπέρ του, αλλά και όλο τον κόσμο για τη στήριξή του.

Οι οικείοι του χαρακτήρισαν «νίκη για τον ελεύθερο κόσμο» την αθώωσή του και ευχαρίστησαν τους χιλιάδες ανθρώπους που τον υποστήριξαν έμπρακτα ακόμα και με διαδηλώσεις στη Σερβία και την Αυστραλία 

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Αδερφός: «Πρέπει να στείλουμε αγάπη στον Νόλε και να τον βοηθήσουμε να ξεπεράσει αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση ώστε να βγει νικητής στο τέλος. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το δικαστικό σύστημα της Αυστραλίας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσα είπε ο δικαστής Κέρι σε αυτή την υπόθεση. Έδωσε ουδέτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Η οικογένειά μας είναι πολύ χαρούμενη που επικράτησε η δικαιοσύνη και η αλήθεια».

Μητέρα: «Είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε τη νίκη του γιου μας Νόβακ. Πάντα αγωνιζόταν για δικαιοσύνη. Δεν έχει κάνει τίποτα κακό. Πήγε εκεί για να κερδίσει αυτό το τουρνουά. Αυτή η κατάσταση ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Υπήρξε ένα φάσμα συναισθημάτων: λύπη, φόβος, απογοήτευση. Υπήρχαν στιγμές που δεν είχε μαζί του το κινητό, δεν είχαμε ιδέα τι συνέβαινε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στον κόσμο που του στάθηκαν και τον στήριξαν στη Μελβούρνη μπροστά σε αυτό το λεγόμενο ξενοδοχείο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του, είναι μεγαλύτερη από οποιοδήποτε Grand Slam.Ο Nόβακ δεν έκανε τίποτα ενάντια στους νόμους της Αυστραλίας, αλλά κακοποιήθηκε με τους τρόπους που έχουμε δει, πιθανότατα θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα».

Πατέρας: «Ψυχικά ο Νόβακ είναι βράχος. Δεν προσέβαλε ποτέ κανέναν, προσπαθεί πάντα να βοηθήσει, όχι το αντίθετο. Οι τελευταίες ημέρες, ήταν πολύ, πολύ δύσκολες για όλους στον κόσμο που έχουν ελεύθερη σκέψη. Αλλά ο Νόβακ είναι εξαιρετικά, εξαιρετικά ψυχικά δυνατός. 
Του αφαίρεσαν όλα τα δικαιώματά του ως άνθρωπος. Αρνήθηκε να ανακαλέσει τη βίζα του. Δεν του έδωσαν το δικαίωμα να προετοιμάσει την υπεράσπισή του για αρκετές ώρες και του πήραν το τηλέφωνο. Ευτυχώς του έδωσαν πίσω το τηλέφωνό του. Επικοινώνησε με τη νομική ομάδα του, η οποία έκανε μια φανταστική υπεράσπιση, την οποία δεν μπορούσαν να αντικρούσουν.
Αυτή είναι μια τεράστια νίκη για τον Νόβακ, την οικογένειά του και τον ελεύθερο κόσμο. Σεβάστηκε όλα όσα του ζήτησαν. Ήθελε να πάει εκεί μόνο για να παίξει τένις και αυτό το δικαίωμα ήθελαν να του το αφαιρέσουν.
Η δικαιοσύνη και το κράτος δικαίου έχουν επικρατήσει. Ο δικαστής που προήδρευσε της υπόθεσης έδειξε για 2η φορά ότι δεν ήταν ο Νόβακ ο ένοχος. Ο δικαστής ήταν φανταστικός, απλά σεβάστηκε τα γεγονότα. Πήρε τη μόνη δυνατή απόφαση που ήταν να απελευθερώσει τον Νόβακ».

Οι πρώτες δηλώσεις Τζόκοβιτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μέσω Instagram μίλησε για πρώτη φορά μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την ανάκληση της ακύρωσης της βίζας του.

Σε ανάρτηση του αμέσως μετά τη συνέντευξη τύπου έγραψε τα εξής:
«Είμαι ευχαριστημένος και ευγνώμων που ο δικαστής ανέτρεψε την ακύρωση της βίζας. Παρά τα όσα έγιναν, θέλω να μείνω και να προσπαθήσω να παίξω στο Αυστραλιανό OPEN. Παραμένω συγκεντρωμένος σε αυτό. Ήρθα εδώ για να παίξω σε ένα από τα πιο σημαντικά event που έχουμε μπροστά σε ένα απίστευτο κοινό. Για την ώρα, δεν μπορώ παρά να πω ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη συμπαράσταση σε όλο αυτό και για την ενθάρρυνση να παραμείνω δυνατός».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση