GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ! ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ο υποχρεωτικός εμβολιασμός «για την αποφυγή διχασμού της κοινωνίας»...

Η νέα κεντροδεξιά κυβέρνηση στην Τσεχία δεν θα καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό των άνω των 60 ετών κατά του κορονοϊού. Όπως ανακοίνωσ...



Η νέα κεντροδεξιά κυβέρνηση στην Τσεχία δεν θα καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό των άνω των 60 ετών κατά του κορονοϊού.


Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Πίτερ Φιάλα καταργείται το διάταγμα της προηγούμενης κυβέρνησης στην Τσεχία που απαιτούσε από άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών και από εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας και ασφάλειας να εμβολιάζονται υποχρεωτικά από τον Μάρτιο.

“Αυτό δεν αλλάζει τη στάση μας απέναντι στον εμβολιασμό, αυτός εξακολουθεί αναμφίβολα να είναι ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση της Covid-19… Ωστόσο, δεν βλέπουμε λόγους για επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού, δεν θέλουμε να εμβαθύνουμε τον διχασμό στην κοινωνία”, είπε ο Φιάλα σε συνέντευξη Τύπου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση