GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ! Η ΠΡΩΤΗ (ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ) ΝΙΚΗ για τον Νόβακ Τζόκοβιτς...

Μέχρι την Τρίτη η κρίσιμη απόφαση για το εάν θα συμμετάσχει, τελικά, στο Australian Open... Με… 1-0 προηγείται ο Νόβακ Τζόκοβιτς επί της Αυσ...


Μέχρι την Τρίτη η κρίσιμη απόφαση για το εάν θα συμμετάσχει, τελικά, στο Australian Open...

Με… 1-0 προηγείται ο Νόβακ Τζόκοβιτς επί της Αυστραλίας, καθώς το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της αυστραλιανής κυβέρνησης για αναβολή της ακρόασης σχετικά με τη βίζα του.

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας είχε ζητήσει αναβολή δύο ημερών, ωστόσο, σε απόφαση που εκδόθηκε χθες , ο δικαστής Άντονι Κέλι ανακοίνωσε ότι απέρριψε το αίτημα, το οποίο θα τοποθετούσε την ακρόαση σχετικά με τη βίζα του Σέρβου τενίστα την Τετάρτη. Ωστόσο, νομικοί επισημαίνουν ότι ακόμα και αν κερδίσει την ακρόαση της Δευτέρας, δεν υπάρχει καμία εγγύηση πως ο Τζόκοβιτς μπορεί να εξασφαλίσει την ενεργοποίηση της βίζας του όσο γρήγορα χρειάζεται, ώστε να μπει στο τουρνουά για το οποίο έχει ταξιδέψει στην Αυστραλία.

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας θα πρέπει να παρουσιάσει τα επιχειρήματά της κατά της έγκρισης της βίζας τη Δευτέρα. Χθες  η Ομοσπονδία Τένις της Αυστραλίας εξήγησε στο δικαστήριο πως θα πρέπει να ξέρει μέχρι την Τρίτη αν θα συμπεριλάβει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην κλήρωση για το Australian Open.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση