GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "κίνημα της νταλίκας" γράφει την ιστορία του... Το προλεταριάτο βρίσκει νέους δρόμους αντίστασης!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Πάνω από 10.000 νταλίκες, από τις ΗΠΑ, περιμένουν στα σύνορα με τον Καναδά, για να ενωθούν με...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Πάνω από 10.000 νταλίκες, από τις ΗΠΑ, περιμένουν στα σύνορα με τον Καναδά, για να ενωθούν με... το κομβόι των Καναδών συναδέλφων τους. Ο Μπάιντεν έχει απαγορεύσει την είσοδο και έξοδο των φορτηγών και τις αγορές προϊόντων, από καταστήματα των ΗΠΑ, στους "ανεμβολίαστους" οδηγούς.
Παρ΄ότι το ποσοστό των εμβολιασμένων οδηγών υπερβαίνει το 90%, κανείς και από τις δύο πλευρές των συνόρων δεν δέχεται αυτούς τους διαχωρισμούς και τηρεί τις απαγορεύσεις.
Μέχρι το απόγευμα (τοπική ώρα) θα ολοκληρωθεί η κινητοποίηση και θ΄αποκλειστεί η πρωτεύουσα του Καναδά, μέχρι την άρση όλων των υποχρεωτικοτήτων και την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα, ή την παραίτηση της κυβέρνησης.
Το "κίνημα της νταλίκας" γράφει την ιστορία του, καθώς πλαισιώνεται, από την υποστήριξη της πλειοψηφίας των Καναδών, που θα διαδηλώνουν επίσης στην Οττάβα (πάνω από 1.500.000 κόσμου), αλλά και την παγκόσμια υποστήριξη τόσο των νταλικέρηδων, ανά χώρα, όσο και των κατοίκων τους.
Στην Αυστραλία ξεκίνησε το ίδιο κίνημα με την συμμετοχή των Ιταλών. Στην Ευρώπη προετοιμάζεται.
Φάνηκε ότι με τις νταλίκες, ούτε οι αύρες, ούτε τα σπρέι, ούτε οι πλαστικές σφαίρες, ούτε η στρατιωτικοποιημένη Αστυνομία, αλλά ούτε και οι χαρακτηρισμοί, ως "τρομοκράτες", από τους κυβερνώντες, μπορούν να τα βάλουν.
Το προλεταριάτο βρίσκει νέους δρόμους αντίστασης!
Βέβαια, αυτό δεν φτάνει, αν ΟΛΟΙ δεν αντισταθούμε!
Σταματάμε να δείχνουμε τα "πασαπόρτια"! Κατεβάζουμε την εφαρμογή!
Σταματάμε να φοράμε τις άχρηστες μάσκες! Δείχνουμε τα πρόσωπα μας!
Σταματάμε τους ελέγχους και τους περιορισμούς, σε μαγαζιά, στην εστίαση, στην διασκέδαση, στον τουρισμό και στα σχολεία με πρώτους σ΄αυτήν την μάχη, τους μαγαζάτορες, τους δασκάλους, τους παπάδες.
Όλα αυτά αποδείχθηκαν ανώφελα, για μας και πολύ αρεστά στις εξουσίες.


Μας θέλουν φοβισμένους! Σπάει κάθε ρεκόρ Γκίνες, πάνω από 1 εκατομμύριο διαδηλωτές... Οττάβα και κλείνουν το Κοινοβούλιο!

 

Κάντε την Ελευθερία υποχρεωτική!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση