GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ και ενημέρωσης από τον Ι. Ναό του Αγ. Δημητρίου στον Βύρωνα...

Όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σ’ αυτήν την κρίσιμη εποχή που ζούμε. Η Ορθόδοξη Εκκλησία, διαπνεόμενη α...

Όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σ’ αυτήν την κρίσιμη εποχή που ζούμε. Η Ορθόδοξη Εκκλησία, διαπνεόμενη από τα ιδανικά της αλληλεγγύης, της αδελφικότητας και της αγάπης για τον πλησίον προσφέρει συμπαράσταση και υποστήριξη σε όσους το έχουν ανάγκη, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες με στόχο την όσο το δυνατόν πληρέστερη αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων, με τα μέσα που η ίδια διαθέτει.

Στεκόμαστε καθημερινά στο πεζοδρόμιο της ζωής και περιμένουμε τη ματιά του Θεού να μας αγγίξει. Θέλουμε το φωτισμό από Εκείνον που είναι το αληθινό φως, για να διαλύσουμε τα σκοτάδια τού κακού και της θλίψης που καθημερινά μας πληγώνουν.

Η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος, της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού, με την πατρική ευλογία του Ποιμενάρχου της κ. Δανιήλ, έχει αναπτύξει έντονη δράση, εδώ και 20 χρόνια, με δια ζώσης σεμινάρια, με σκοπό να προάγει την ενημέρωση του ευρύτερου κοινού. Στοχεύει, έτσι, στη διάδοση και την προαγωγή της γνώσης και της ψυχικής υγείας, στα ποικίλα θέματα της Ιατρικής και της Θεολογίας, ώστε οι άνθρωποι να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία, να επαναπροσδιορίσουν τον εαυτό τους και τους άλλους και να βελτιώσουν την τέχνη του ζείν και συνεργάζεσθαι λυσιτελώς.

Στα πλαίσια των Διεπιστημονικών, Θεολογικών και Ιατρικών Σεμιναρίων Ενημέρωσης και Πρόληψης του Αγίου Δημητρίου Βύρωνα με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στα Σεμινάρια, που θα διεξάγονται διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom. Κατά την διάρκεια των σεμιναρίων αυτών οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν απο εκλεκτούς προσκεκλημένους και διακεκριμένους επιστήμονες, Ιατρούς και Θεολόγους. Τον συντονισμό των σεμιναρίων θα έχουν οι διακεκριμένοι επιστήμονες: κ. Απόστολος Παπαλόης, Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής HEAL Academy by HHG, ο κ. Γεώργιος Σκάρπας, Επίκουρος Καθηγητής Ορθοπαιδικής του Πανεπιστημίου Πατρών και ο Αιδεσιμωλογιότατος Πρωτοπρεσβύτερος, Γρηγόριος Χαρίτος. Η εγγραφή και τα Σεμινάρια είναι δωρεάν. Χρειάζεται μόνο εγγραφή στην ιστοσελίδα μας μέσω του συνδέσμου που φαίνεται παρακάτω. Μόλις εγγραφείτε θα λάβετε στο email σας το σύνδεσμο για το zoom.

Ελπίζω να σας αρέσει και να στηρίξετε την προσπάθειά μας αυτή. Μετά το πέρας κάθε ομιλίας, θα μπορείτε, αν επιθυμείτε να λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης.
www.scientificseminars.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση