GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ! ΞΕΣΠΑΣΕ ΠΟΛΕΜΟΣ Χατζηνικολάου – Ζαραλίκου...

Θεατές σε ένα διαδικτυακό πόλεμο ανάμεσα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Χριστόφορο Ζαραλίκο έγιναν οι χρήστες του Twitter.  Αφορμή ένα σχόλ...


Θεατές σε ένα διαδικτυακό πόλεμο ανάμεσα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Χριστόφορο Ζαραλίκο έγιναν οι χρήστες του Twitter. 

Αφορμή ένα σχόλιο του stand up κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Πολύ πρωτότυπη δημοσιογραφική εκπομπή. Ο ένας κάνει ότι ρωτάει κι ο άλλος κάνει ότι απαντάει» ήταν το σχόλιο του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο twitter σχετικά με τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν άφησε το σχόλιο να «πέσει κάτω» και απάντησε με ανάρτησή του «Όταν κάποιος αδυνατεί να υπάρξει αυτόνομα, καταντάει κομματικό τρολ… Πόσο κρίμα!».

Ο… πόλεμος με τα tweet
Δείτε τις αναρτήσεις με τον διαδικτυακό διάλογο


Ο διάλογος:
Χ.Ζ. Κονσέρβα η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Νίκο μου πας για Πούλιτζερ.
Ν.Χ. Είσαι θλιβερός συκοφάντης. Και με τον Τσίπρα ως πρωθυπουργό με τον ίδιο τρόπο γίνονταν οι συνεντεύξεις. Κρίμα! Λυπάμαι για την στήριξη που πάντοτε σου έδινα. Είσαι άφιλος και ανέντιμος.
Χ.Ζ. Δεν είναι κονσέρβα δηλαδή; Όσο για το ανέντιμος, καλύτερα να μην έχεις καθρέφτη μπροστά σου όταν γράφεις στο τουίτερ.
Ν.Χ. Θλίψη… Ντροπή σου!

Μετά την απάντηση του Ζαραλίκου, ο Νίκος Χατζηνικολάου τον μπλόκαρε…


1 σχόλιο

  1. Καλα ρε Ζαρα,πας και τα βαζεις με μια ξεδοντιασμενη λουλου;Ξερεις ρε τι ειναι να χρωστας μυρια,να πρεπει να γλυψεις σκατωμενους κωλους,μπας και τη σκαπουλαρεις,και να ησουν και ΟΝΝΕΔιτης.Λειπει και ο μεγιστος Τσιμακος,να σου εξηγησει την περιπτωση,στη γιαγια-πατινι.Χ"γλειφολαου,τσιμπα ενα κεφτεδακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση