GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ από υπουργό του Ισραήλ: «Καμία ιατρική λογική στα πιστοποιητικά covid. Κάνουν ΖΗΜΙΑ, θα τα καταργήσουμε!»

Αν και η Μ. Βρετανία είναι εκείνη που προ ημερών ανακοίνωσε το τέλος των περισσότερων κορωνομέτρων, εντούτοις έχει ιδιαίτερη αξία μία παραδ...



Αν και η Μ. Βρετανία είναι εκείνη που προ ημερών ανακοίνωσε το τέλος των περισσότερων κορωνομέτρων, εντούτοις έχει ιδιαίτερη αξία μία παραδοχή-«φωτιά» του Ισραηλινού Υπουργού Οικονομικών για την πανδημία και τον διαχωρισμό των ανθρώπων.

Ο Avigdor Lieberman κάλεσε  την κυβέρνηση και τους Ισραηλινούς “ειδικούς” να εγκαταλείψουν την ιδέα των πιστοποιητικών covid ούτως ώστε να επιστρέψει σε μία πλήρη κανονικότητα η χώρα. Κανένας λόγος για εμβολιασμένους και μη, για πρόστιμα στους ανυπότακτους και διάφορα προνόμια!

Αυτό που τόνισε ο Ισραηλινός ΥΠΟΙΚ ήταν ότι «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ Ή ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ στο green pass».



«Αυτό που υπάρχει είναι άμεση ζημιά στην οικονομία, την καθημερινή λειτουργία και επιπλέον σημαντική συμβολή στον πανικό του κοινού. Εργάζομαι με όλα τα μέρη για την εξάλειψη του Green Pass και τη διατήρηση μιας κανονικής ρουτίνας για όλους μας».

Τα παραπάνω έγραψε στο twitter, σηματοδοτώντας ουσιαστικά την αρχή του τέλους της κορωνοφρενίτιδας (και) στο Ισραήλ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση