GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ (αν και εμβολιασμένος) ο Καγκελάριος! EKANE ΠΙΣΩ για τον γενικό υποχρεωτικό εμβολιασμό η Αυστρία...

Η Αυστρία έκανε πίσω για τον γενικό υποχρεωτικό εμβολιασμό. Τον αναβάλει για τον Απρίλιο επικαλούμενη ”τεχνικούς λόγους”. Ο Καγκελάριος της ...


Η Αυστρία έκανε πίσω για τον γενικό υποχρεωτικό εμβολιασμό. Τον αναβάλει για τον Απρίλιο επικαλούμενη ”τεχνικούς λόγους”. Ο Καγκελάριος της Αυστρίας αν και τρις εμβολιασμένος βρέθηκε θετικός στο covid19 και τέθηκε σε καραντίνα.

Η παγκόσμια Αντίσταση διήγαγε μια καθοριστική νίκη. Η Αυστρία έκανε πίσω για τον γενικό υποχρεωτικό εμβολιασμό. Τον αναβάλει για τον Απρίλιο επικαλούμενη «τεχνικά προβλήματα εφαρμογής». Επιπλέον, οι ειδικοί στην προστασία δεδομένων επικρίνουν το project επειδή εισάγει ένα είδος δικτύου αναζήτησης (OE24) O υποχρεωτικός εμβολιασμός θα έκανε το ντεμπούτο του την 1η Φλεβάρη και αφορούσε όλους τους πολίτες από 14 ετών κι άνω.


Την ίδια στιγμή ο Καγκελάριος Nehammer πλήρως εμβολιασμένος και με την 3η αναμνηστική δόση βρέθηκε θετικός στο covid19 και δήλωσε πανικόβλητος ότι πηγαίνει τώρα αμέσως στο σπίτι για καραντίνα. Παραδέχθηκε ο ίδιος δημοσίως ότι είναι θετικός..
dimpenews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση