GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΟΝΤΑΝΙΕ! Ξεσπά γενετίστρια για το mRNA: «Στην ιστορία της σύγχρονης ιατρικής δεν έχουμε δει ποτέ κάτι τέτοιο...»

Παγκόσμιες αντιδράσεις από κορυφαίους επιστήμονες… Επιμένει στην υποχρεωτικότητα η Ελλάδα.  Μετά την παρουσία του νομπελίστα ιολόγου Μονταν...


Παγκόσμιες αντιδράσεις από κορυφαίους επιστήμονες… Επιμένει στην υποχρεωτικότητα η Ελλάδα. 
Μετά την παρουσία του νομπελίστα ιολόγου Μοντανιέ στο κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου, όπου ισχυρίστηκε πως «τα εμβόλια είναι δηλητήρια», αίσθηση προκάλεσε, στον ίδιο χώρο και η τοποθέτηση της γενετίστριας Alexandra Henrion Caude εξειδικευμένης σε m RNA και στις μολυσματικές ασθένειες, ερευνήτριας Ιδρύτριας του Institut de Recherche SimplissimA.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Στην ιστορία της σύγχρονης ιατρικής δεν έχουμε δει ποτέ ένα προϊόν να δοκιμάζεται στον πραγματικό πληθυσμό και να μην αποτελεί αντικείμενο ελέγχων.
Μάλιστα, γράψαμε στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) ο οποίος αναγνωρίζει ότι δεν διαθέτει τα μέσα για να μελετήσει την ασφάλεια αυτών των προϊόντων.
Θέτω όλα τα έγγραφα στην διάθεση του Κοινοβουλίου σας.
Την ύπαρξη ενός μη-ποσοτικοποιημένου κινδύνου γονοτοξικότητας (τοξικότητα στο DNA) και καρκινογένεσης την αναγνωρίζουν (ο EMA) αλλά θεωρούν πως δεν διέθεταν τον ουσιαστικό χρόνο ούτε τα χρήματα για να την αξιολογήσουν.
Και παρά το αίτημα που καταθέσαμε στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, εκείνος δεν δημοσίευσε ούτε παρείχε έγγραφα που να ποσοτικοποιούν την αξιολόγηση οφέλους/κινδύνου, στρωματοποιημένη βάσει της ηλικίας και βάσει της ανοσολογικής κατάστασης.
Θα σας ελέγξει η ιστορία (τους πολιτικούς) για το ότι λάβατε μια απόφαση για ένα φάρμακο για το οποίο ιδέα δεν έχουμε, αν θα προκαλέσει καρκίνους στους εμβολιασμένους ή αν θα βλάψει την γονιμότητα των νέων στους οποίους το χορηγούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση