GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΛΕΙΣΕ η Δεκελείας! ΜΕΓΑΛΟ συλλαλητήριο της Original 21 για τα μέτρα στα γήπεδα...

  Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας από την Original 21 για τα τραγικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στα γήπεδα, αναφορικά με τον κόσμο στις εξέδρες και...

 Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας από την Original 21 για τα τραγικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στα γήπεδα, αναφορικά με τον κόσμο στις εξέδρες και το ποσοστό του 10%, έγινε σήμερα το απόγευμα. 

Πάνω από 1.000 άτομα συγκεντρώθηκαν  στην Λεωφόρο Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια και διαμαρτύρονται με απόλυτα ειρηνικό τρόπο, χωρίς να έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα για τους πολίτες της περιοχής.

Κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας ακούστηκαν συνθήματα αποδοκιμασίας εναντίον της κυβέρνησης, του Κυριάκου Μητσοτάκη, του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και κατά του Ολυμπιακού. Στο συλλαλητήριο στη Νέα Φιλαδέλφεια  έδωσε το παρών και ο δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας-Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος.

Το συλλαλητήριο έγινε κανονικά παρά το γεγονός ότι αναβλήθηκε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ που ήταν προγραμματισμένο για τις 19:30, κάτι που δεν έπραξε η Θύρα 7, η οποία ανέβαλε την δική της κινητοποίηση μετά την αναβολή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση